Kategoriat
Kotimaa

Salama iski Lehden toimittajaan

KANSA HURRASI
Kirkkaalta tammikuiselta taivaalta ilmestynyt salama iski myöhään tiistaina Lehden toimittajan August Elokuun päähän tämän ollessa ulkoiluttamassa hamsteriaan. Toimittaja kärsi iskussa lieviä aineellisia vahinkoja, mutta hamsteri selviytyi naarmuitta.
Lehden tuonpuoleisen kirjeenvaihtajan mukaan iskun syynä oli taivaallisten tahojen tuskastuminen Elokuun toimintaan Aasian luonnonkatastrofin yhteydessä. ”Loppuuko se vittuilu vakavalla asialla mitä?”, tiuskaisi uutisointiin totaalisen tympääntynyt Zeus.
Salamanisku on herättänyt ympäri maata laajaa tyytyväisyyttä. Lievää pettymystä on tosin kuultu lukuisten lynkkausporukoiden keskuudesta, sillä myös ne havittelivat ensi-iskua toimittajaa kohtaan. Yläkerta kuitenkin huomauttaa, että he pidättävät tästedeskin etuoikeuden iskuihin ja muistuttavat, että lisää on todennäköisesti tulossa.
”Herra on mahtava vihamies joka kostaa aikanaan”, loihe lausumaan Merkurius.

2 vastausta aiheeseen “Salama iski Lehden toimittajaan”

Minä kuulin eilen käen kukkuvan. Se on erittäin harvinaista tähän aikaan vuodesta. Jos ette uutisoi aiheesta niin lopetan lehden tilauksen välittömästi. Lieksan Lehden tilauksen lopetin jo kun eivät kelpuuttaneet uutiseksi harvinaisen kookasta kasvattamaani naurista.

Salamanisku oli vain rangaistus siitä että hra Elokuu laiminlöi Kongon mandrilliensa ulkoiluttamisen. Aceh kuuluu nykyään Varjojen etupiiriin, ja kun kapinalliset menivät suututtamaan hra Mordenin lepsuilemalla taistelussa, niin saivat ansionsa mukaan ja rapatessa roiskuu. Ketään muuta meistä ei Aasian luonnonkatastrofi kiinnosta vähääkään.

Read previous post:
Puhelinherätys puhuttaa kirkon piirissä

(NOKIA) Koko Suomen alueella toimiva niinkutsuttu Puhelinherätys on lyhyessä ajassa kasvattanut kannattajakuntansa liki kolminkertaiseksi. Puhelinherätys nousi alunperin otsikoihin viime viikolla,...

Close