Kategoriat
Talous

Sielun kilohinnaksi 103,17 e

(HELSINKI) Kaupan keskusliitto antoi eilen uuden suosituksen sielun kilohinnaksi. Kyseessä on tiettävästi ainoa vastaavanlainen virallinen suositus koko maailmassa. Sielun kilohinnaksi määriteltiin 103 euroa ja 17 senttiä. Suositus ei kuitenkaan ole sitova, joten kauppaa voidaan edelleenkin käydä myös muilla hinnoilla.
Hinta määriteltiin käyttäen pohjana tohtori Duncan McDougallin vuonna 1907 määrittelemään sielun painoa. Tohtori McDougallin mukaanhan sielu painaa 21 grammaa. Tätä painoa hyödyntäen voitiin kilohinta laskea yksinkertaisesti jakamalla Aasian katastrofin tuottaman iltapäivälehtien levikin kasvun tuomat lisätulot katastrofin uhriluvulla. Vertailukohtana käytettiin myös kirkollisveron määrän suhdetta suomalaisille varattuihin taivaspaikkoihin.

Hinta vaihtelee rajustikin

Kaupan keskusliiton metafysiikan osaston johtaja Pavel Ivanovits Tsitsikovin mukaan näin saatua lukua voi itse kukin käyttää jonkinlaisena mittarina oman sielun myyntipäätöstä tehdessä. Tsitsikovin mukaan täytyy kuitenkin ottaa huomioon se, että julkkissielun hinta on totta kai huomattavasti tavissielun kilohintaa korkeampi.
”Taivas on siinä kattona, että mihin hintoihin oikein kuuluisat sielut menevät. Mutta tällaiselle tavissielulle kyllä tämä on aika tarkka tällainen hyväksyttävä kilohinta” ynnäilee Tsitsikov.

5 vastausta aiheeseen “Sielun kilohinnaksi 103,17 e”

Sieluhan on hinnoiteltu jo! http://www.eroakirkosta.fi -sivuston kautta voi erota kirkosta, postimaksu on maksettu eroajan puolesta, ja se postimaksu on 60 senttiä.
Toisaalta ehkä nämä Aasiassa(kin) kuolleet sielut ovat kalliimpia kuin elävät (vaikka kuulemma hengellisesti kuolleet) eroajien sielut.

Raamatussa onneksi lukeekin että jos ei suomen evankelisluterilaiseen kirkkoon kuulu niin on sieluton äpärä joka palaa ikuisesti helvetin tulessa. Minunkin mielestäni kirkosta eroajat voitaisiin polttaa roviolla. Siitä saataisiin sähköä.

Kylläpä Lutherilla on ajatusta; Polttoroviot – ilmaista, uusiutuvaa energiaa! Tästä vihreille vaaliteema seuraaviin vaaleihin!

Siis postimaksu on 60 senttiä. Jaetaan se sielun painolla, eli 21 grammalla, jolloin saadaan grammahinnaksi noin 2,86 senttiä eli 0,0286 euroa. Kun se kerrotaan tuhannella, saadaan kilohinta, joka on noin 28 euroa ja 6 senttiä. Kyllähän se aasialainen on paljon arvokkaampi kuin suomalainen.

Tässä on selvästi kyse ainoastaan kysynnän ja tarjonnan laista. Suomessa sielujen kysyntä on pieni ja tarjonta suuri, joten hinnat ovat alhaalla. Toisin on sieluttomien buddhalaispakanoiden maissa Aasiassa, jossa on tietenkin kova kysyntä ja pieni tarjonta puhtaille kristillisille hyvämielisille sieluille.

Read previous post:
Salama iski Lehden toimittajaan

KANSA HURRASI Kirkkaalta tammikuiselta taivaalta ilmestynyt salama iski myöhään tiistaina Lehden toimittajan August Elokuun päähän tämän ollessa ulkoiluttamassa hamsteriaan. Toimittaja...

Close