Kategoriat
Kotimaa

Suomi hankkii syntipukkivähemmistön ulkomailta

ENNÄTYSSUURI VÄHEMMISTÖ SYYPÄÄ KAIKKEEN
(SUOMI) Suomi helpottaa Aasian katastrofin kaltaisten kriisitilanteiden kansallista käsittelyä hankkimalla huomattavan syntipukkivähemmistön ulkomailta. Lehden saamien tietojen mukaan peräti 50 000 hengen suuruinen syntipukkivähemmistö pyritään hankkimaan nopeutetulla aikataululla niin, että vähemmistö voisi ottaa suomalaisten ongelmat kontolleen jo ensi vuoden maaliskuussa.
Valtioneuvoston päivittäisessä tiedotustilaisuudessa virkamiehet pohtivat syntipukkikysymystä laajalti. ”Näihin päiviin saakka me suomalaiset olemme syyttäneet pahoista asioista yleensä hallitusta, työttömiä, ryssää tai viime kädessä oman maan mustalaisvähemmistöä. Aasian katastrofin jälkipuinti ja etenkin ulkoministeriöön kohdistunut voimakas kritiikki kuitenkin osoittavat, että nykyiset syntipukit eivät enää riitä tyydyttämään kansan veren- ja kostonhimoa. Tarvitaan uusia konsteja ja meidän mielestämme nykyistä suurempi, ulkonäkönsä ja kulttuurinsa puolesta selkeästi ei-suomalainen syntipukkivähemmistö voisi olla ratkaisu ongelmaan”, kertoo valtion turvallisuusasiantuntija Ari Me-Ja-Ne.

Runsaasti
vaihtoehtoja

Me-Ja-Nen mukaan erilaisia vaihtoehtoja uudeksi vähemmistöksi on jo pohdittu. Suomi on kiinnostunut ainakin juutalaisista ja Turkin kurdeista. ”Tällä hetkellä kurdit ovat todennäköisin vaihtoehto. Kurdit ovat halpoja ja tuntemattomia, mutta kuitenkin yleisesti halveksittuja. Juutalaisten kohdalla ongelmana on lähinnä holokaustin läheisyys, melko vaalea ihonväri ja se, että pienikin juutalaisvähemmistö yleensä valtaa sekä poliittiset että liike-elämän johtopaikat siinä maassa mihin heidät vähemmistöksi siirretään. Emmekä me tarvitse tähän maahan toista rikasta valtaeliittiä suomenruotsalaisten lisäksi”, Me-Ja-Ne arvioi.
”Mitään päätöksiä asiassa ei vielä ole tehty. Olemme edelleen kiinnostuneita myös ihan tavallisista metrineekereistä. Venäläisetkin ovat mahdollisia, mutta minä en ainakaan niitä tänne halua”, hän lisää.
Maailmalla vastaavista syntipukkivähemmistöistä on laajalti hyviä kokemuksia. ”Turkkilaiset Saksassa, mustat ja meksikaanit Yhdysvalloissa, tsetseenit Venäjällä, kyllä esimerkkejä löytyy. Meilläkin tarvetta on ollut jo pitkään, mutta tarvittiin tällainen katastrofi, ennen kuin homma lähti liikkeelle”, Me-Ja-Ne harmittelee.

”Lähiöt piristyvät
varmasti”

Uusi syntipukkivähemmistö tullaan sijoittamaan ympäri Suomea, ensisijaisesti kuitenkin suurten asutuskeskusten lähiöihin, joissa sosiaalisia ongelmia ja muukalaisvihaa on runsaasti jo nyt. ”Eiköhän siinä alkuvarovaisuuden jälkeen ala läski lähiössä tummua. Oikeaoppisella tiedottamisella sekä koulu- ja kotikasvatuksella on varmistettava, että ihmiset myös muualla maassa varmasti oppivat vihaamaan ja syyttämään uutta vähemmistöä kaikista ongelmistaan”, Me-Ja-Ne hahmottelee.
Uusien syyllisten tuloon on aikaa ainakin runsas vuosi. Sillä välin Me-Ja-Ne kehottaa suomalaisia suurpeto- ja etenkin alligaattorivihaan, ryssävihaan, naapurikateuteen ja noitavainoihin. ”Ja eiköhän panna valtion puolesta taas muutama mustalainen vankilaan, niin saadaan tilastot kuntoon”, Ari Me-Ja-Ne naurahtaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Suomi hankkii syntipukkivähemmistön ulkomailta”

Read previous post:
Sielun kilohinnaksi 103,17 e

(HELSINKI) Kaupan keskusliitto antoi eilen uuden suosituksen sielun kilohinnaksi. Kyseessä on tiettävästi ainoa vastaavanlainen virallinen suositus koko maailmassa. Sielun kilohinnaksi...

Close