Kategoriat
Ulkomaat

Niinistön pelastanut pylväs ei halua kommentoida

(KHAO LAK) Euroopan investointipankin EIB:n johtajan Sauli Niinistön hengen tapaninpäivän Aasian katastrofissa pelastanut puhelinpylväs ei halua ottaa kantaa tapaukseen, selviää kyseisen pylvään Lehdelle antamassa erikoishaastattelussa. Pylväs kertoo saaneensa tapauksen johdosta jo liikaakin julkisuutta.
”Tässä on päivien aikana hyörinyt ympärillä joka sortin toimittajaa ottamassa kuvia ja rekonstruoimassa tapahtumia. Kyllähän ymmärrän asian kiinnostavuuden, mutta tiettyä yksityisyyden suojaa tässä alkaa jo toivoa”, kertoi pylväs puisevalla äänellä.
Pylväs ei halunnut myöskään kommentoida, oliko hänen teollaan joitain poliittisia vaikutusperiä, tai aikooko kyseinen pylväs mahdollisesti osallistua tulevien presidentinvaalien kampanjointiin. Täysin vaitonaisena pylväs pysyi kysymyksessä, oliko Niinistö turman aikana kiivennyt mahdollisesti korkeammalle kuin presidentti Urho Kekkonen kavutessaan palmuun Havaijilla 1961.
”Poliittisesti en omaa selkärankaa, kannatan vain puhelinlankaa”, totesi pylväs lopuksi.

2 vastausta aiheeseen “Niinistön pelastanut pylväs ei halua kommentoida”

Read previous post:
Lehden linjasta

Koska Lehden linjasta on viime päivinä esitetty julkisuudessa useita erilaisia näkemyksiä, lienee paikallaan esittää toimituksen virallinen mielipide mahdollisimman suorassa ja...

Close