Kategoriat
Oikaisut

Lehden linjasta

Koska Lehden linjasta on viime päivinä esitetty julkisuudessa useita erilaisia näkemyksiä, lienee paikallaan esittää toimituksen virallinen mielipide mahdollisimman suorassa ja selkeässä muodossa. Ensinnäkin Lehden linja on kulkee asiakysymyksissä käsi kädessä Mannerheim-linjan kanssa. Milloin ristiriitoja ilmenee, pyritään niihin löytämään vastauksia poikkeamalla Maginot-linjalle ja tarvittaessa Paasikiven-Kekkosen linjalle. Milloin huomataan oltavan umpikujassa, kuljetaan kolmatta linjaa takaisin.
Milloin toimitus saa typerää palautetta, on toimituksen linjana keksiä ei-kovin-hauskoja sanaleikkejä. Mikäli palaute tulee selvästi joltakulta ihan vitun tyhmältä, turvaudutaan kalembuureihin, jotka kuitenkin jätetään julkaisematta. Toivon vilpittömästi tämän vastaavan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin, eikä enempään naapurin ulkorakennuksessa humalassa mesoamiseen ole tarvetta.
Toimituksen puolesta,
Juhani Urja
Pääluottamusmies

2 vastausta aiheeseen “Lehden linjasta”

Hyvä hyvä!
Onhan se sinänsä koomista lähteä vakavissaan kommentoimaan huumorijulkaisun `poliittista linjanvetoa` tms. Toisaalta, onneksi on niin paljon tahattomasti ja tahallisesti huvittavia juttuja sekä ihmisiä. Eipähän pitkästy.

Read previous post:
Saksalainen tuottaja aliarvioi elokuvayleisön

(HELSINKI) Saksalainen elokuvatuottaja Muammar Gaddafi aliarvioi useita kuukausia sitten elokuvia katsovan suuren yleisön vaatimukset. Aliarviointi tapahtui ilmeisesti elokuvan käsikirjoituksen jälkivaiheessa...

Close