Kategoriat
Seksivau

Saksalainen tuottaja aliarvioi elokuvayleisön

(HELSINKI) Saksalainen elokuvatuottaja Muammar Gaddafi aliarvioi useita kuukausia sitten elokuvia katsovan suuren yleisön vaatimukset. Aliarviointi tapahtui ilmeisesti elokuvan käsikirjoituksen jälkivaiheessa ja jatkui läpi koko tuotantoprosessin.
Vasta ensi-iltaan tulleessa Gaddafin elokuvassa nähtiin tissit, sitä oli hypetetty monissa tv-ohjelmissa ja sen aiheena oli nymfomaani. Myös elokuvan juoni oli pyritty typistämään mahdollisimman vähäiseksi. Tästä huolimatta ”Tissit ja perse” -nimen saanut elokuva ei vetänyt saleja täyteen viikko toisensa perään.

”Ei onnistuisi Suomessa”

Suomalainen filmimoguli Markus Selin oli vaitonainen tilanteesta kysyttäessä.
”Eihän tämä kauhea hyvältä näytä, tilanne Saksan markkinoilla” totesi Selin, jonka ansioluettelosta löytyy muun muassa elokuva Levottomat 3. ”Tuskin tästä kuitenkaan trendiä tulee. Tässä nyt kuitenkin on kyseessä ensimmäinen kerta koko maailmassa, kun elokuvayleisö on onnistuttu aliarvioimaan. Ja tätä rimaa on meinaan tähän astikin verraten matalalla heiluteltu.”
Gaddafi itse ilmoitti olevansa ”tavallaan tyytyväinen” saavutuksestaan, johon kuitenkaan ei kukaan ole koskaan aiemmin yltänyt. Erityisen tyytyväinen Gaddafi totesi olevansa myös siihen, että saa kuitenkin keskinkertaisesti menestyneestä elokuvasta videovuokrauksien kanssa ihan vitusti rahaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Saksalainen tuottaja aliarvioi elokuvayleisön”

Enemmän tissejä ja perseitä, tietenkin! Ja isoja ja hyvännäkösiä ja paljon. Eihän niitä moni muualla näekään kuin elokuvissa.

Read previous post:
Tammikuuta siirretty Irakissa

(BAGDAD) Yhdysvallat pitäytyy lupauksessaan siitä, että Irakissa järjestetään vapaat vaalit tammikuun 30. päivä. "Vaalit järjestetään aikataulussa. Saatamme tosin joutua siirtämään...

Close