Kategoriat
Kotimaa

Lipponen vastaa Helmenkalastajan haasteeseen

(KORPPOO) SDP:n puheenjohtaja, eduskunnan puhemies Paavo Lipponen aikoo myös vaihtaa nimeään pysyäkseen mukana alati kuumenevassa presidenttikilvassa. Lipposen uudeksi nimeksi on tiettävästi tulossa Arto Nahkuri.
”Totesimme, ettei kiihtyvässä imagopelissä käy päinsä, että varteenotettavan ehdokkaamme nimi on suoraan huonosta dekkarista, kun vastapuolella on tarjota niinkin runollinen nimi kuin tämä Helmenkalastaja”, totesi puoluesihteeri Eero Heinäluoma, joka itse kaavailee omaksi uudeksi nimekseen Sid Vicious.
Presidenttikisa keräsi uusia kierroksia maanantaina, kun porvariryhmät ilmoittivat asettavansa yhteiseksi ehdokkaakseen Diili-kilpailun osallistujan Juhana Helmenkalastajan.
”Uudistunut Lipponen näyttää Helmenkalastajalle Närhen munat”, uskoo Vicious.

Yksi vastaus aiheeseen “Lipponen vastaa Helmenkalastajan haasteeseen”