Kategoriat
Kotimaa

Juhana Helmenkalastajasta tulossa porvariryhmien yhteinen presidenttiehdokas

(TRAINERS’ HOUSE) Diili-ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen noussut Juhana Helmenkalastaja on nousemassa porvaripuolueiden yhteiseksi presidenttiehdokkaaksi, selviää Lehden tekemästä kyselystä, johon haastateltiin puolueiden piirijärjestöjen huoneistojen talonmiehiä sekä muita porvareita, jos sattui näkymään likellä. Idean yhteisehdokkaasta nosti esiin viime viikolla Ilkka Kanerva.
Helmenkalastajaa pidettiin yleisesti porvarikentässä parhaana mahdollisena haastajana istuvalle presidentille Tarja Haloselle, tai mikäli hän ei suostu jatkokaudelle ”kenelle tahansa hassunnäköiselle demarille, ketä sieltä nyt esiin onnistutaan kaivamaan, rumempi se on joka tapauksessa”.
”Mies on osoittanut ihailtavaa pyrkyryyttä ja kiipeilyhenkeä ja hänellä on enemmän ja värikkäämpiä mielipiteitä kuin kravatteja, ja se on aika paljon se”, ihasteli Hollolan Rotareiden puheenjohtaja Hannes Sortaja.

Nimi taas vaihtoon

Valinnan varmisti tieto, jonka mukaan Helmenkalastaja olisi ehdokkuuden myötä suostumassa jälleen vaihtamaan sukunimeään mahdollisimman myyvään vaihtoehtoon. Porvariryhmät tekevät asiaan liittyen parhaillaan laajaa kyselytutkimusta, jonka perusteella valitaan nimi, johon suurin osa suomalaisista voi kokea samaistuvansa.
”Noin lonkalta heitettynä näyttää siltä, että kärkeen on nousemassa näitä perinteisiä ehdokkaita, kuten Mannerheim, Paasikivi, Svinhufvud, Il Duce, Voi Vittu Mikä Pelle ja Riistoporvari”, luettelee Suomen Gallupin kaima Sami Gallup.
Porvarikentästä huomautetaan, että Diili-ohjelman kilpailijoissa oli kyllä monia muitakin potentiaalisia ehdokkaita, ja hetken ajan suunniteltiin jopa erityistä triumviraattijärjestelmää, jossa maan johtoon olisi nostettu toimivin tiimi.
”Tärkeintä on kuitenkin se, että kaikki näyttävät Jyrki Kataiselta. Me tarvitsemme nyt yksilöitä”, mainitsi Ben Zyskowicz ennen tukehtumistaan paradoksiin.

13 vastausta aiheeseen “Juhana Helmenkalastajasta tulossa porvariryhmien yhteinen presidenttiehdokas”

Melkein tuntuu kuin Ylen uutisia lukisi, kun kirjoittajien demarius paistaa niin kovasti läpi.

Keskusta tavoittelee omaksi ehdokkaakseen Juhana Helmenkalastajan haastajaksi Buffy Vamppyyrintappajaa.

Kyllä tosissaan kansa kaipaisi enemmän vasemmiston näkökulmaa. Eikä tällaisten porvari-puolueiden kuten demarien tai kokoomuksen mielipiteiden esittelyä pelkästään.

Kyllä minä nyt väittäisin olevani sen verran Asioista perillä oleva, että tuomitsen tämän lehden kirjoittajat helvettiin. Senkin teinidemarit.

Minä taas vittuilen kaikille ihan vaan siinä toivossa jos ottaisi turpaan.

Minä puolestani pyrin hämmentämään, koska en voi voittaa.

Mainitsen tässä nyt Kongon mandrillit ja olen se suurin häviäjä.

Kyllä nyt on tällä kertaa kerrankin sanottava että tämä IVA-valtiomahti on TAAS VÄÄRÄSSÄ. Hollolan Rotaryt ei ole mikä tahansa pellekerhon iltakoulu puheenjohtajineen. Heillä on sentään PRESI-DENT-TI!

Voin paljastaa salaisuuden vain sinulle, mutta tätä et sitten saa kertoa kenellekään: Kokoomuksen ja Suomen Keskustan yhteinen presidenttiehdokas seuraavissa vaaleissa ei ole Juhana Huomionkalastaja, vaan hän on Jorma Krapulaniska, likakaivojen puhdistusfirman toimitusjohtaja, sivutoiminen suolihuuhtelija ja homoeroottisten tanga-runojen rustailija Vempeleestä. Jormassa yhdistyy kepulainen maalaisidylli kokoomuslaiseen rahanhajuun, ja tässä sen voi myös ymmärtää kirjaimellisesti.
Terveisin, Raineri Lantapakara, kanankakankasvattaja Kälviältä
(ja Jorman vaalipäällikkö)

Read previous post:
Jutta Rabe suunnittelee kohuelokuvaa Aasian katastrofista

(POUGHKEEPSIE) Saksalainen tv-tuottaja ja toimittaja Jutta Rabe suunnittelee shokeeraavia paljastuksia sisältävää kohuelokuvaa Aasian luonnonkatastrofista. Raben mukaan se luulo, että katastrofin...

Close