Kategoriat
Ulkomaat

Jutta Rabe suunnittelee kohuelokuvaa Aasian katastrofista

(POUGHKEEPSIE) Saksalainen tv-tuottaja ja toimittaja Jutta Rabe suunnittelee shokeeraavia paljastuksia sisältävää kohuelokuvaa Aasian luonnonkatastrofista. Raben mukaan se luulo, että katastrofin olisi aiheuttanut valtameren alla tapahtunut voimakas 9,0 richterin maanjäristys, ei pidä paikkaansa. Kyseessä ei ollutkaan onnettomuus, vaan pommiattentaatti, sanoo Rabe.
”Karmaiseva totuus on se, että Aasia piti upottaa, koska sen kyydissä kuljetettiin venäläistä sotilasmateriaalia”, todetaan Raben tuotantoyhtiön julkaisemassa lehdistötiedotteessa.
Tiedotteen mukaan yhtiön palkkaamat sukeltajat ovat löytäneet selkeitä todisteita, jotka viittaavat tuhoisan tsunamin johtuneen pommin räjähdyksestä. Yhtiön on tarkoitus tuottaa aiheesta elokuva, jonka on määrä tulla ensi-iltaan ensi syksynä. Elokuvan nimeksi tulee tiettävästi ”Valtameren arvoitus” (Indian storm), ja sen pääosaan on tulossa mm. Jürgen Prochnow.
”Tahdomme repiä rahaa ihmisten epätoivolla niin paljon kuin mahdollista. Hyvin se on tähänkin asti mennyt”, sanoo elokuvan tiedottajaksi nimetty William Randolph Hearst.

2 vastausta aiheeseen “Jutta Rabe suunnittelee kohuelokuvaa Aasian katastrofista”

Selin leikkaa (KURKANO) ”Mikäli Asian Storm jostain syystä osoittautuisi flopiksi, olen valmis leikkaamaan elokuvan uusiksi”, toteaa kotimainen elokuvamogali Markus Selin. Lehden painoon mennessä ei ollut vielä varmistunut olisivatko alustavien tietojen mukaan mukaan pyydetyt Irina Björklund ja Martti Syrjä tulossa Valtameren arvoituksen suomileikkausversioon. Se on kuitenkin varmaa, että kaikki Asian Stormin Nummelassa keräämät lipputulot luovutetaan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. ”Vai oliko se hyvää tekevyyteen? No enirei, tämän suuruusluokan katastrofin edessä on tehtävä jotakin”, Selin toteaa. ”Juu. Tehdään rahaa”, kähisee Rabe täydennykseksi ja jatkaa: ”Rahaa, rahaa, rahaa!”

(ISS, Riitta Tainola) Renny Harlin on halukas tulevan katastrofielokuvan ohjaajaksi. ”Se on helposti tehty. Otetaan ziljoonan litran akvaario, upotetaan sinne muutama delfiini, norjalainen rasvasilli, Greenpeacen kumivene, merihätään joutunut venäläinen sukellusvene ydinaselastissa, puolikas Titanicia, oliivi, enemmän giniä ja vähemmän vermuttia, ravistetaan – ei sekoiteta, ja päätteeksi Tony Halme iskee akvaarion lasin moukarilla halki. Taustalla soi Sibeliuksen Finlandia, ja haaksirikkoisilla on siniristikuvioiset kalsarit.”

Read previous post:
Titanin ilmakehä selkeästi Maasta poikkeava

(RAUHALLISUUDEN MERI) Saturnuksen suurimman kuun Titanin ilmakehä ei juuri muistuta Maan vastaavaa, selvisi taivaankappaleen pinnalle laskeutuneen Huygens-luotaimen keräämistä tiedoista. "Vastikään...

Close