Kategoriat
Arkisto

Lehden ohjelmatietoja 70 vuotta sitten: Ihan uuden lainen hupi sarja, jossa mukana neekeri

(HELSINKI) Yleisradio aloittaa huomenna lähettämään täysin uudentyyppistä radion hupailuohjelmaa. Tässä ohjelmassa joukko miehiä pyrkii puhelimitse hurmaamaan viehättävällä äänellä puhuvan naisen. Vähänpä miehet tietävät, että langan päässä onkin Afrikan neekeri.
Kaksitoistaosaisessa ”Sekaisin neekeristä” -sarjassa seurataan kevään mittaan, kuinka miehet selviytyvät erilaisista tehtävistä ja kuinka he onnistuvat lepertelemään tavalliseksi naiseksi luulemalleen puhekumppanille. Yleisradion johdon mukaan luvassa on tuhdisti reheviä naurujakoko perheelle, etenkin viimeisessä osassa, jossa koko juoni kilpailijoille paljastetaan.

22 vastausta aiheeseen “Lehden ohjelmatietoja 70 vuotta sitten: Ihan uuden lainen hupi sarja, jossa mukana neekeri”

Tämä naispuolinen neekeri taitaa olla Kongosta ja varsinaiselta ammatiltaan mandrillien kesyttäjä. Oleskelulupa on tietenkin katkolla, ja leikkimällä vaikeasti tavoiteltavaa hän yrittää viimeiseen asti peittää sen tosiseikan että naimisiin on päästävä viimeistään kesäksi.

Mutta tosissaan, kyllä tästä hyvin käy ilmi kuinka maailmankuva on muuttunut. Kaikki varmaan huomaa ettei tälläistä ilmoitusta olisi nykyään lehdessä. Mutta 70 vuotta sitten asian katsottiin olevan ihan ok, koska YLE sen on esittänyt. Samanlailla varmaan 70 vuoden päästä näyttää hassulta jotain mitä nyt on vitsailun kohteena.

”…katsottiin olevan ihan ok, koska YLE sen on esittänyt.”
Voi hyvänen aika. Lehden flashback-uutiset ovat yhtälailla orjallisia totuudelle kuin uudemmatkin.
Tämä oli vain muunnelma siitä nelosen transuyllätys-sarjasta. Jutun funktio vain jäi hieman auki. Onko 70 vuoden päästä transvestiitin kanssa seurustelu yhtä luonnollista kuin mustan, vai mitä helvettiä tässä oikein ajetaan takaa?

Ei tuo kerro kuin siitä, että 70 vuotta sitten ssuomessa oltiin vain hieman natsihenkisempiä kuin nykyään. Transukupuolinenhan on sitä mitä sanookin olevansa. Nelosen Mirjami on nainen, vieläpä kaunis sellainen, vaikka onkin syntynyt väärään sukupuoleen.

Roskaa!
Kyseisen sonnan kirjoittaja vois opetella yhdyssanat ennen kuin vääntää moista paskaa. Toivon että kirjoittaja on joku onneton teinipoika, muuten ei oo kirjoittajalla paljoa päässä.

Ei haloo, ettekö tajua että tuo on vitsi, ja
parodisoi Sekaisin Miriamista ohjelmaa?
Ei tuommoista ohjelmaa ole ollut olemassakaan…
Pahvit!

”Uuden lainen” antaa jo osviittaa. Olis edes ollu yhdyssanat oikein, mut ei niin ei.

Onko sillä jotain vitun väliä välimerkin väkisinmakaajat jos siinä oli kirjoitusvirheitä,
jos se juttu oli muuten hauska?

Toi juttukin on ihan jees, mutta nää kommentit on kyllä parhaita. Tällä ottaa porukka ihan tosissa tän…

Read previous post:
NHL-työsulku vaatinut ensimmäisen uhrinsa

(VANCOUVER) Kuukausien mittaiseksi venynyt jääkiekkoliiga NHL:n työsulku on vaatinut ensimmäisen uhrinsa. Uutistoimisto AP:n tietojen mukaan kiekkokuuluisuus Martin Brodeur löydettiin viikonloppuna...

Close