Kategoriat
Talous

Nokia muistuttaa olemassaolostaan vähentämällä 250 työntekijää

(ESPOO) Massiiviseen Aasia-uutisointiin kyllästynyt Nokia näpäytti tänään suomalaisia ilmoittamalla 250 työntekijänsä irtisanomisesta. Yhtiön tiedotteen mukaan Nokia haluaa irtisanomisilla muistuttaa ”elämän jatkuvuudesta ja siitä, että maailmaa järkyttävistä luonnonkatastrofeista huolimatta myös meillä [Nokia] on edelleen haluja ja tarpeita”.
Irtisanomiset tehdään yhtiön multimedian tutkimus- ja tuotekehitysyksiköstä. Toimialaryhmän johtajan Anssi Vanjoen mukaan henkilöstön irtisanominen on aina vaikea asia. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei pääoma koskaan nuku.
”Henkilöstön irtisanominen on aina vaikea asia, mutta pääoma ei koskaan nuku”, Vanjoki sanoi ja kauppasi Lehden toimittajalle Nokian pahoin flopannutta N-Gage -pelikonetta. ”Koska se Lehti-uudistus muuten tulee?”, hän kyseli innokkaana.
Lehden saamien tietojen mukaan myös suomalainen media oli enemmän kuin tyytyväinen siihen, että uutisagendalle saatiin uutta potkua.
”Uutinen ei koskaan nuku ja jo niitä vinosilmiä piisasikin”, median piiristä kommentoitiin.

Read previous post:
Lehden ohjelmatietoja 70 vuotta sitten: Ihan uuden lainen hupi sarja, jossa mukana neekeri

(HELSINKI) Yleisradio aloittaa huomenna lähettämään täysin uudentyyppistä radion hupailuohjelmaa. Tässä ohjelmassa joukko miehiä pyrkii puhelimitse hurmaamaan viehättävällä äänellä puhuvan naisen....

Close