Kategoriat
Talous

Samizdat-konserni mukaan Alma-kilpaan

(TUUSULA) Kilpa Alma Median omistuksesta on saanut uuden, dramaattisen käänteen. Myöhään eilisiltana suomalainen Samizdat-konserni jätti oman ostotarjouksensa koko Alma-konsernista. Samizdat-konsernin päätuote on internet-julkaisu Lehti, mutta yhtiö on jo jonkin aikaa suunnitellut toimintansa laajentamista myös muihin tiedotusvälineisiin.
”Tässä on tämä suuri Lehti-uudistus tulossa ja siinä sivussa ajattelimme, että olisi hyvä aika laajentaa sitten”, kertoo luotettava taho konsernin sisältä.
Alma Median omistus nousi otsikoihin norjalaisen Schibsted-yhtiön tehtyä ostotarjouksen sen osakkeista. Alma-konserniin kuuluvat muun muassa Tampereella ilmestyvä Aamulehti, MTV 3 -televisiokanava sekä Iltalehti. Samizdat-konserni tarjoaa koko Alma Mediasta kaikkiaan 15 euron summaa.
”Sen verran näin äkkiä saatiin kasaan. Pariin kymppiin asti voidaan nostaa, jos tässä isompaa kilpailua alkaa tulla”, kertoo jo aiemmin mainittu luotettava lähde. Alma Median hallitus on puolestaan jo ilmoittanut, ettei aio käsitellä näin idioottimaista tarjousta millään tavalla.
”Ja lopettakaa nyt jo saatana se soitteleminen tänne. Ja jos vittu tulette vielä kerrankin minkään tarjouskuoren kanssa pääkonttorin liepeille, niin jumalauta ammun!” kommentoi tehtyä tarjousta Alma Median johtokunnan sihteeri Edvin Laine.

Yksi vastaus aiheeseen “Samizdat-konserni mukaan Alma-kilpaan”

Jos Samizdat-konsernin tarjous menee läpi, voin vaihtaa Kekk..siis Kaleva-lehden yhteen kappaleeseen vähän katsottua And Another One Bites My Stuff -elokuvaa, jonka luulisi iskevän konsernijohdon makuun.

Read previous post:
Nokia muistuttaa olemassaolostaan vähentämällä 250 työntekijää

(ESPOO) Massiiviseen Aasia-uutisointiin kyllästynyt Nokia näpäytti tänään suomalaisia ilmoittamalla 250 työntekijänsä irtisanomisesta. Yhtiön tiedotteen mukaan Nokia haluaa irtisanomisilla muistuttaa "elämän...

Close