Kategoriat
Talous

Vuosien liitto poikki: MTK jätti Evan

(HELSINKI) Yksi Suomen talouselämän pitkäaikaisimmista liitoista on päättynyt eroon. MTK:n ja Evan yhteinen taival päättyi tämän vuoden alussa, kun viime vuoden puolella vireille laitettu ero astui voimaan tämän vuoden alusta.
Talouselämä on ottanut uutisen erosta raskaasti vastaan, sillä MTK:n ja Evan liitto on ollut yksi juhlituimmista ja ihailluimmista vuosikymmenten aikana. Muun muassa jättiyhtiö Nokia on irtisanonut useita työntekijöitä surrakseen talouselämän tähtitaivaan loistoparin eroa.
Keskusliitto ja Valtuuskunta tapasivat toisensa jo hyvin varhaisessa vaiheessa, ja parin liitto näytti alusta alkaen hyvin ruusuisalta. ”Se yhteistyö näytti kuin Taivaassa hyväksytyksi”, kertoo MTK:n elämää läheltä seurannut Esa Härmälä.
Parin lähipiiristä kuiskitaan eron syyksi sitä, että MTK halusi tukea rahallisesti enemmän molempien tuttaviin kuuluvan Pellervon työtä, vaikka Pellervon ja Evan suhteet jäätyivät jo vuosi sitten. MTK ja Pellervo kuitenkin jatkoivat yhteistyötä, minkä lopulta uskotaan kaataneen kohuparin.
Pellervo ei halua kommentoida asiaa julkisesti, mutta myöntää, että ”taloudellista tukea on jatkunut jo kauan”.

Read previous post:
Samizdat-konserni mukaan Alma-kilpaan

(TUUSULA) Kilpa Alma Median omistuksesta on saanut uuden, dramaattisen käänteen. Myöhään eilisiltana suomalainen Samizdat-konserni jätti oman ostotarjouksensa koko Alma-konsernista. Samizdat-konsernin...

Close