Kategoriat
Talous

Valtioneuvosto kokoontuu hätäistuntoon käsittelemään Nokian johtajaongelmia

(ESPOO) Koko Suomi laski alleen Nokian ilmoitettua aamulla kahden johtajansa eroavan. Pöksyt kastuivat, kun yhtiö kertoi verkkoliiketoiminnan johtajan Sari Baldaufin ja Jonkun Suomenruotsalaisen pomon lähdöstä.
Lehden saamien tietojen mukaan Suomi odottaa nyt hiljaa, mitä tuleman pitää. Suomea lähellä olevien lähteiden mukaan maa ”vapisten ja nurkkaan ajettuna mutta urheana ja lyömättömänä varautuu pahimpaan”. ”Kyllähän tämä kylmää. Näin itsenäisyyspäivän ja joulun alla tulee tämmöistä tietoa. Miten meidän mahtaa käydä?”, Suomi ihmettelee.
Suomi pelkää, ettei elämä kylmässä Pohjolassa ole mitenkään mahdollista, jos sammon lailla rikkautta jauhava Nokia vielä kauan yskii. ”Kuka rasvaisi ihmemyllyn?”, Suomi vikisee.
Valtioneuvosto käsittelee Nokian ongelmia vielä iltapäivän aikana. Lehden toimittajan kysellessä perusteita hätäkokoukselle hölmistynyt pääministeri Matti Vanhanen (kalv.) syytti toimittajaa ”epäisänmaalliseksi luopioksi, joita varten on kyllä olemassa keinot”.

Ollila valehteli

Nokian pääjohtaja Jorma Ollila valehteli yhtiön tiedotustilaisuudessa, että Baldauf ja Suomenruotsalainen lähtevät ”uusien haasteiden perään”. ”Näillä erottamisilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että aiemmin tällä viikolla menetimme vuosisadan verkkokaupat Yhdysvalloissa”, Ollila lasketteli päätöntä luikuria.
Nokian ja Suomen kriisi sai alkunsa jo viime viikolla, kun yhtiön pitkäaikainen johtaja Matti Alahuhta ilmoitti siirtyvänsä Koneeseen. ”Millään näistä asioista ei ole mitään tekemistä yhtään minkään kanssa”, Ollila kommentoi.
Nurkassa vikisevälle Suomelle Ollila lähetti selkeät terveiset. ”Verot alas, palkat alas, eikä optio-ohjelmien onnistumisesta sanaakaan taikka muuten tulee saatanan kylymä joulu.”

2 vastausta aiheeseen “Valtioneuvosto kokoontuu hätäistuntoon käsittelemään Nokian johtajaongelmia”

Taitaa Lehti olla ainoa lehti, joka kirjoottaa totta joka sanan, ei oo sellaasta valehtelua ku muualla pruukaa olla.

Kohta vasemmalta laitetaan tuulemaan. Oli sen verta vauhdikas kirjoitus.

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 2.12.: Itäisten maiden viisaiden miesten viisumiongelmat jatkuvat

(HELSINKI-VANTAA) Poliisi on pidättänyt Helsinki-Vantaan lentoasemalle saapuneet kolme ulkomaista miestä, jotka matkustivat ilman passeja tai viisumeita. Miehet kutsuvat itseään tiettävästi...

Close