Kategoriat
Ulkomaat

Useita alligaattoreita menehtyi suurmaanjäristyksessä

(TAMIL NADU) Kaakkois-Aasiaa kohdanneen suurmaanjäristyksen järkyttävä kuolonuhrien määrä jatkaa edelleen kasvuaan. Avustusjärjestöjen ja viranomaisten arvioiden mukaan katastrofi on vaatinut jo ainakin kahdensadan alligaattorin ja yli sadan kaimaanin hengen. Lisäksi kymmeniä muita on kadoksissa.
Lehden tietojen mukaan kuolleiden joukossa ei kuitenkaan ole ainuttakaan suomalaista alligaattoria, joskaan alueelle alligaattoreita lennättävät matkatoimistot eivät ole vielä kyenneet saamaan yhteyttä kaikkiin asiakkaisiinsa.
Kadoksissa oleville alligaattoreille ei anneta paljon toivoa. ”Todennäköisimmin järistyksen nostattamat hyökyaallot ovat huuhtoneet heidät mukaansa, eivätkä alligaattorit selviä pitkään veden varassa”, muistuttaa YK:n avustustyöntekijä Salvatore Riina.
SPR on jo aloittanut keräyskampanjan tuhoalueella sinnittelevien alligaattorien auttamiseksi. Jopa tuhat alligaattoria joutui järistyksen takia kodittomaksi, kertoo Intian itäosissa työskentelevä Louis Vuitton.

8 vastausta aiheeseen “Useita alligaattoreita menehtyi suurmaanjäristyksessä”

Suurella hilpeydellä ja kunnioituksella olen lukenut Lehden hyviä kirjoituksia.
Nyt mentiin kuitenkin liian mustalle puolelle huumorissa. Odottakaa nyt saatana edes sen verran, että julkistetaan kuolleet.

Ihminen on syntymässään tuomittu kuolemaan, joten hyvä jos siitä edes (mustaa) huumoria saa revittyä. Lisää tällaista heti.

Tuossahan on vain korvattu sana ”henkilö” sanalla ”alligaattori”. Mitä hauskaa siinä oikein on? Siis vaikka kuinka pitäisi mustasta huumorista?

Nämähän vaan parantaa jutun osuvuutta. Ne Alligaattorit älähtää joihin aalto ylettyy!

Kuolema(kin) on useille outo ja käsittämätön asia, joka pistää joskus ryömimään pohjamutia myöten. Kuitenkin yhteys L. Vuittoniin saa ajattelemaan ihmisen ahneutta, pahuutta ja turhamaisuutta.

Tässä kylläkin parodioidaan median asennetta suuronnettomuutta kohtaan, eikä niinkään revitä huumoria toisten kuoleman kustannuksella. Paikallisia on kuollut kymmeniätuhansia, mutta suomalainen media uutisoi lähinnä suomalais-turistien kohtalosta. Alligaattoreilla jutussa vaan provosoidaan ja herätetään ajatuksia siitä, kenellä tässä oikeasti on vaikein asema. Kritiikki on mielestäni ihan aiheellista.

Kyllähän asia on aika saatanan synkkä ja musta. It elläni meni sielläö tuttu perhe kokonaan ja niin pois päin ja se suruttaa hirveesti, mutta ei huumoria voi koskaan välttä ja eikä saakkaan. Tämä lehti on kyllä hyvä ja ajan tasalla.

Read previous post:
2004 MN4 Hitlerin syytä?

(MERKURIUS, Caloris Basinin kraateri) Vuonna 2029 maapallon tuhoavasta asteroidista on saatu myöhään eilen illalla kyseenalaista informaatiota: Caloris Basiniksen syövereistä tavoitettu...

Close