Kategoriat
Kansalaisjournalismi Ulkomaat

2004 MN4 Hitlerin syytä?

(MERKURIUS, Caloris Basinin kraateri) Vuonna 2029 maapallon tuhoavasta asteroidista on saatu myöhään eilen illalla kyseenalaista informaatiota: Caloris Basiniksen syövereistä tavoitettu E.T. väittää lähettäneensä asteroidin kohti maapalloa jo vuonna 1933. ”Ei tällä mitään tekemistä Masan [Matti Nykänen] kanssa ole. Sillon vaan pisti niin vihaksi se teidän touhu, miestä ei äänestetä ulos vaikka on ihan selvä natsi. Sellasilla viiksillä varustetut on aina ollu musta jotenki epäilyttäviä”, kommentoi edelleen kyrpiintyneen oloinen pitkäsormi.
Tiettävästi ensimmäinen tähteinvälisesti lähetetty realitysarja ”Der Dictator” oli suursuosikki etenkin Merkuriuksella ja viimeisen äänestyksen Hitlerin ja muun maailman välillä väitettiin olleen sovittu, aiheuttaen sittemmin paikallisia mellakoita ja planeettainvälisiä konflikteja. Kiireinen tähtiliiton edustaja kommentoi E.T.:n väitettä rauhoittavasti: ”Uruk-hai.”

Read previous post:
Hyvät voittamassa Ukrainassa

(KIOVA) Ukrainan viikkokausia jatkunut vaalikriisi on päättymässä hyvyyden voimien voittoon, ennustavat sunnuntaina uusintana pidetyn toisen presidentinvaalikierroksen ovensuukyselyt. Niiden mukaan kaikkien...

Close