Kategoriat
Ulkomaat

Hyvät voittamassa Ukrainassa

(KIOVA) Ukrainan viikkokausia jatkunut vaalikriisi on päättymässä hyvyyden voimien voittoon, ennustavat sunnuntaina uusintana pidetyn toisen presidentinvaalikierroksen ovensuukyselyt. Niiden mukaan kaikkien hyvien asioiden puolestapuhuja, länsimielinen marttyyri Viktor Jushtshenko on kannatuksessa selvästi edellä pahuuden esitaistelijaa, nykyajan Hektoria, Viktor Janukovitshia.
Jushtshenkon voiton katsotaan kaikissa oikeamielisissä piireissä merkitsevän Ukrainan valtiolle ja kansalle autuuden aikoja.
”On selvää, että tämän tuloksen myötä Ukrainan tulevaisuus on valoisa. Jushtshenko on hyvien puolella pahoja vastaan, ja hänen johdossaan maa menestyy” arvioivat länsimaiset tarkkailijat, joilla ei ole mitään yhteyksiä öljyteollisuuden kanssa oman ilmoituksensa mukaan.
Janukovitshista ei kenellekään ollut sunnuntaina mitään positiivista sanottavaa. ”Janukovitshiahan eivät tue muut kuin kommunistit ja venäläiset, ja kaikkihan me tiedämme, mitä kommarit ja ryssät tekevät, eikö vain”, muistuttivat länsimedian haastattelemat asiantuntijat kuorossa.
”Ja vaikka Jushtshenkokin on nyt aikanaan ollut kommunistien puoluejyrä, ja vaikka hänellä nyt olisikin ehkä hieman äärinationalistisia mielipiteitä, niin ei nyt ruveta pilkkuja nussimaan selvässä tilanteessa: Jushtshenko on hyvä, Janukovitsh paha. Ei nyt tehdä tästä turhan vaikeaa, ettei kukaan joutuisi turhia ajattelemaan”, varoitti Iso Veli.

Yksi vastaus aiheeseen “Hyvät voittamassa Ukrainassa”

Mutta jos hyvis voittaa niin Kongon mandrillit rauhoitetaan Ukrainassa, ja uunna vuonna ei nautita Kongon mandrillien piknikpaisteja. Alligaattoreista tehdään edelleen käsilaukkuja Frolidan eläkeläisille sekä Moskovan ja Pietarin muotiliikkeissä myytäväksi, pitäähän maan saada jostain valuuttaa.

Read previous post:
Lehti julkaisee Paavin joulupuheen

(VATIKAANI) Valkoiseen Muumi-asuun verhoutunut paavi Johannes Paavali II hämmensi väkijoukot jokavuotisella joulupuheellaan lauantaina. Jo muutamaa päivää aiemmin 84-vuotias hiippalakki aiheutti...

Close