Kategoriat
Ulkomaat

Lehti julkaisee Paavin joulupuheen

(VATIKAANI) Valkoiseen Muumi-asuun verhoutunut paavi Johannes Paavali II hämmensi väkijoukot jokavuotisella joulupuheellaan lauantaina. Jo muutamaa päivää aiemmin 84-vuotias hiippalakki aiheutti härkäpuheillaan todellisen skandaalin.
Lauantaina tilanne oli vielä pahempi. Tiedotusvälineet ympäri maailman jättivät nimittäin kertomatta, että suorassa televisiolähetyksessä kuullut sanat eivät tulleet Karol Józef Wojtyłan suusta. Paavin mikrofoni oli vedetty mykäksi, ja verhon takana piilotellut kardinaali imitoi Paavali II:sta parhaansa mukaan.
Lehti on saanut käsiinsä nauhoitteen paavin puheesta, jonka julkaisemme nyt ensimmäisinä maailmassa kokonaisuudessaan alkukielellä.
”Örööwöyöyööyööhhööhöömm röörrppprpprprööö örööröröröröröörö, ummmm mmyöööyyyhööhöhhhhhhhahhoöööhyh. Ybfögöööööööväääärörrrirröörööörörrrm. Muuöösöööxöxcmmmmmglglpeppepoooooo ytiyiyiyiyiyiyyiyiyiyii vööööööööö. Mnjooötööösöö ösöööööröröririiiririirirpp mmmaaaauuuuihiuiuiuiuiuieiehsheö.”
Kardinaalit olivat tilanteesta silminnähden häpeissään.

3 vastausta aiheeseen “Lehti julkaisee Paavin joulupuheen”

Ageaah hala bas hammabe myäährg. Jahjain blaurtcsh kailain, ghoti van ummaba al Jasser adé sin nääh. Molto bin Iesus ora Caesar ummph! Hipseli í oskain haba nöös
haba hüllepa trui.

Suomen vesihiihtomaajoukkueen ex-lääkäri ja talonmies Junnu Kivasen antama lääkitys oli silminnähden tehonnut paaviin, joka nyt pystyi liikuttamaan kättään ja päätään, sanomaan mamma ja kuolaamaan suorassa lähetyksessä 800 miljoonalle katsojalle. Paavin kasvojen vahamaisuutta ja värikkyyttä oli myös saatu lisättyä mukavasti ns. ruumisvahalla, jota käyttää kahdeksan hautaamoa kymmenestä. ”Solidarinosc”, totesi kardinaali Pius Paus Pedofiilis elävän näköisestä lopputuloksesta.

Read previous post:
Joulua vietetty perinteisin menoin

(HAAPAVESI) Joulunpyhiä on vietetty koko maassa perinteiseen tapaan. Esimerkiksi Haapavedellä sekatyömies Arto Melleri perinteisen joulusaunan jälkeen ajoi perinteiseen tapaansa vaimonsa...

Close