Kategoriat
Kulttuuri

Joulua vietetty perinteisin menoin

(HAAPAVESI) Joulunpyhiä on vietetty koko maassa perinteiseen tapaan. Esimerkiksi Haapavedellä sekatyömies Arto Melleri perinteisen joulusaunan jälkeen ajoi perinteiseen tapaansa vaimonsa ja 2,1 lastaan ulos lumihankeen kirves kourassa. Poliisin mukaan vastaavia perinteitä on vilkkaasti ylläpidetty taajamissa ympäri valtakuntaa.
Myös muualla maassa perinteiset menot ovat olleet kunniassa. Suuren Cthulhun palvojien menoissa uhrattiin tänäkin vuonna seitsemän karitsaa sekä avattiin lukuisia sinettejä. Tilaisuudessa kuultiin lukuisia heittomerkkejä ja ä-kirjaimia sisältäviä sanoja.
Mutta ajat muuttuvat, ja niin myös jouluperinteet. Useissa ruokapöydissä nähtiin tänä vuonna perinteisen kinkun rinnalla alligaattoria, ja paikoin myös kongonmandrillin piknikpaistit myytiin loppuun.
Lähi-idässä on puolestaan taas tapettu ihmistä. Perinteiseen tapaan.
Seuraavaksi myssy silmille. Perinteiseen tapaan.