Kategoriat
Kotimaa Ulkomaat

Lehden joulukalenteri 24.12.: Joulurauha valtasi maailman 16 sekunniksi

(HELA PASKA) Universaali joulurauha levisi perjantaina, jouluaattona, koko maailmaan. Suomen Turun julistama rauha lankesi kaikkien kriisipesäkkeiden ylle noin puoliltapäivin Suomen aikaa ja kesti uutistoimistojen mukaan noin 16 sekunnin ajan. Tulos on tiettävästi paras moniin vuosiin.
Vankalla pohjalla alkaneen joulurauhan rikkoivat lopulta venäläiskersantti Raskolnikov Tshetsheniassa Groznyin liepeillä, arabisissi Abu Jihad sekä Yhdysvaltain armeijan korpraali ’Lucky’ Luciano Karbalassa Irakissa, sekatyömies Seppo Jopa-Joutui-Jouluaamu kodissaan Terhonkujalla Pieksänmaalla, janjaweed-sissi N’drangheta Sudanin Darfurissa, ja lukuisa joukko vielä nimeämättömiä henkilöitä noin 50:ssä muussa kriisipesäkkeessä ympäri maailmaa.

Ihme juttu

Joulurauhan ansiosta kuitenkin henkensä heitti väkivaltaisista syistä noin parikymmentä ihmistä normaalia vähemmän, mitä pidetään ympäri kristikuntaa sekä Suomen Turkua merkkinä jumalaisesta väliintulosta.
”Joulun ihme on saapunut luoksemme ja kansat ovat veljet keskenään. Brymm, brymm, minä olen härkä”, kommentoi paavi Johannes Paavali II, kommentoivat Vatikaanin kardinaalit.
Joulurauhan rikkojia tullaan Lehden tietojen mukaan rankaisemaan ankarasti.
”Sillä se, joka tämän rauhan rikkoo, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, minkä laki ja asetukset kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen määräävät”, muistutti Samu Sirkka aika päissään, kuten kaikki järkevät henkilöt tähän aikaan illasta.

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 23.12.: Jeesus syntyi – kaksi päivää etuajassa

(JUUTTAAN MAAN TAAVETIN KAUPUNKI) Härät, aasit, paimenet, enkelkuoro, taivaallinen sotaväki, Itäisten maiden kolme viisasta miestä sekä Tähti hämmentyivät perinpohjin myöhään...

Close