Kategoriat
Kotimaa

Liukas keli ei yllättänyt autoilijoita

(SIIKAJOKI) Jokavuotinen autoilijoiden kauhu, Huono Ajosää, on jälleen osoittanut voimansa täydessä raivossaan. Myöhään eilen illalla Siikajoen pituuspiirin tavoittanut leuto etelätuuli ja sitä saattanut lumisade sai juuri ja juuri kodittomat nostamaan Kalevan (paikallinen aamumedia) viikonloppuliitteen jalkojensa lämmikkeeksi.
”Mitäs tässä hötkyilemmää, täällä on palijo paskempiaki kelejä kyllä nähty”, myhäili paikallinen kokenut puistokemisti hyväillen uunituoreen Jaguarinsa konepeltiä. Vakavilta onnettomuuksilta kuitenkin vältyttiin ja suurin osa autoilijoista suitsuttikin yllättävän Huonon Ajosään jo menettäneen särmimmän teränsä vuosien vietossa. Ajosäältä kommentteja kyseltäessä kuului enää onneton ujeltelu ja tuiskuun katosi joukko perävaloja.

Read previous post:
Joulun mainosruuhkan karmea päätös: AD on ihan ventti

(JALASJÄRVI) Joulunalusaikaan kuuluva mainostulva on vaatinut ensimmäiset uhrinsa. Helsinkiläisen mainostoimiston AD jouduttiiin myöhään keskiviikkona kuljettamaan ambulanssikyydillä poliklinikalle akuutin työuupumuksen takia....

Close