Kategoriat
Kotimaa

Joulun mainosruuhkan karmea päätös: AD on ihan ventti

(JALASJÄRVI) Joulunalusaikaan kuuluva mainostulva on vaatinut ensimmäiset uhrinsa. Helsinkiläisen mainostoimiston AD jouduttiiin myöhään keskiviikkona kuljettamaan ambulanssikyydillä poliklinikalle akuutin työuupumuksen takia.
Mitä oikein tapahtui? ”Niin siinä kävi, että AD oli ihan ventti”, kommentoi sairasautonkuljettaja Gabriel Kylmäksi-Vain.
Eikö tässä ala olla vähän väsyneen vitsin makua? ”Itse asiassa ei. Kyseinen työntekijä oli sitäpaitsi vasta 21”, jatkaa Kylmäksi-Vain.
Alkaisiko tämä jo riittää? ”eiköhän”, mies myöntää.

Yksi vastaus aiheeseen “Joulun mainosruuhkan karmea päätös: AD on ihan ventti”

Varakkaiden jouluiloksi – tapahtuma onnistui
(GRANKULLA – IF) Ensimmäistä kertaa järjestetty perinteinen joulutapahtuma Suomen isorikkaiden, suuromistajien, sijoittajien sekä perijöiden hyväksi keräsi useita satoja juhlijoita Espoon Keilaniemeen.
“Tarkoituksenamme oli muistuttaa, että rikkaat ovat aina keskuudessamme, eivät vain jouluna”, toteaa hankkeen puuhamies Huikka Försti. Paikalle kadehtimaan kerääntyneet noin viisisataa työtöntä, rappio-alkoholistia sekä eläkeläistä perheineen katseli innostuneesti miten parempiosaiset pistelivät makoisiin suihinsa viljaporopaistia ja joivat häränhäntälientä. Ennen varallisuusveron poistumista alle sadan miljoonan verotulot keränneillä ei ollut silkkivuoratulla manillaköydellä rajattulle alueelle mitään asiaa. Jotkut nousukassijoittajat tosin yrittivät ohittaa vankkarakenteiset portsarit vilauttelemalla pimeiden tiliensä talletustodistuksia, muttta heidät käännytettiin rivakasti rahvaan joukkoon.
Ehrnroothit, Erkot, Pöyryt, Piipot, ym, ihastelivat vilpittömästi alemman keskiluokan heille hankkimia joululahjoja. “Voi että, tämänkin Kalevala-korun ostoon on varmasti mennyt puolet perheen kuukauden sossutuloista. Kyllä sisäkkömme nyt ilahtuu”, lausui lähes virheettömällä suomella rouva Ahlenström-Bögel. “Ihan sikamakee, kyllä ne proletkin osaa”, ihasteli nuorempaan sijoittajapolveen kuuluva Tetsuo Lärvilauta lahjaansa, tammesta veistettyä lumilautaa. 
Varakkaiden jouluiloksi – tapahtuman päätteeksi 20 perheen kuoro esitti todella rikkaan tulkinnan klassikkokappaleesta “Arvon mekin ansaitsemme, arvonlisäveroa emme”. Tämän jälkeen vieraat hajaantuivat tahoilleen, kuka Westendiin, kuka Eiraan, Kappeliin, Chez Dominiqueen tai Kämpiin.
Myöhään yöhön kuultiin kiitollisia röyhtäyksiä kristallikruunujen alta, eikä liioin tavallisen yleisön puolella yksikään suu jäänyt kuivaksi.  

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 22.12.: Järjestöt kritisoivat Joosefin läsnäoloa synnytyksessä

(GÖTEBORG) Viime kesänä raivonnut väittely isien läsnäolosta synnytyssalissa on jälleen saanut uutta potkua. Useat äitiysjärjestöt ovat nostaneet äläkän Joosefin toimista...

Close