Kategoriat
Kotimaa

Lehden joulukalenteri 6.12.: Outo tähtikonjunktio ennustelee maailmanloppua, uskovat asiantuntijat

(KAANAA) Viime päivien aikana taivaalla nähty outo kirkas valoilmiö, jota asiantuntijat epäilevät joko supernovaksi tai mahdollisesti harvinaiseksi tähtien tai planeettojen konjunktioksi, ennakoi mitä todennäköisimmin maailmanloppua.
Tähän tulokseen ovat päätyneet asiaa pohtineet rajatiedon asiantuntijat konferenssissaan Kiuruvedellä. Heidän mukaansa Nostradamuksen ennustusten ja kabbalististen oppien nojalla on itsestäänselvää, että tähden ilmestyminen tietää armageddonia, tulta ja tulikiveä sekä ”yleisesti ottaen ei mitään kivaa”.
”Nostradamus kirjoittaa tekstissään ’viisitoista miestä arkulla vainaan, huhhahhei ja rommia pullo’. Tätä ei kai voi juuri selväkielisemmin sanoa”, toteaa ennustusasiantuntija Madame Godiva (2,39 e/min+pvm).
Konferenssissa kuultiin myös joitakin soraääniä kolmen hiippahattuihin sonnustauutneiden kolmen ”viisaiksi” itseään kutsuneiden miesten suusta. He kuitenkin häipyivät paikalta kukin eri teitä omalle maalleen portsarina toimineen Knihdin tultua paikalle.
”Lähdenpä tästä lastentappoon”, huikkasi Knihti ovelta.

Read previous post:
Itsenäisyyspäivänä ei Kuokkavierasjuhlia

Jyväskylän Nihilistiliitto julistaa ammattimielenosoittajien lakon. Matti Mäkinen kieltää kaiken. Kansanedustajat ja muut silmäätekevät saavat tänä vuonna kulkea rauhassa presidentinlinnan itsenäisyyspäivän...

Close