Kategoriat
Kotimaa

Marsalkka Mannerheim rumin suomalainen

(PASILA) Marsalkka Carl Gustaf Emil Mannerheim valittiin rumimmaksi suomalaiseksi Yleisradion järjestämässä kilpailussa. Presidentti Risto Ryti sai ensimmäisen, ja suurmufti Urho Kekkonen toisen perintöprinsessan sijan. Kilpailussa television katsojat saivat näkemiensä esittelyvideoiden perusteella äänestää omaa suosikkiaan.
Mannerheimia kuvattiin katsojapalautteessa ”läpikotaisin vastenmielisen oloiseksi”, ”päältä yhtä kauhiaksi kuin sisältä” ja ”ihan vitun rumaksi hyi saatana!” Ryti ja Kekkonen puolestaan saivat vain vaatimattomampia mainintoja, kuten ”ihan perseruma” ja ”valuvikainen”.
Kaikkiaan yleisön antamat äänet pakkautuivat enemmän politiikan, kuin hengenelämän aloille. Julkisuudessa onkin jo herännyt keskustelua siitä, miksi suomalaiset pitävät poliitikkoja ja sotilaita niin selkeästi taiteilijoita ja tieteentekijöitä rumempina.

2 vastausta aiheeseen “Marsalkka Mannerheim rumin suomalainen”

Kyllä Marski katsoisi tänä päivänä ylpeänä kansan nuorta polvea, viikset tuulessa aistillisesti väristen. Sen verran korkeana on nuorison puolustustahto, halu liittyä Natoon, USA-myönteisyys, yrittäjähenkisyys ja kansankapitalismi.
Sen sijaan olen edelleenkin sitä mieltä, että Mannerheimin valinta suurimmaksi suomalaiseksi on virhe, koska käppänähän teki erään maailmankaikkeuden pahimmista virheistä jättäessään osallistumatta Leningradin piiritykseen. Sen sijaan ehdotan suurimmaksi suomalaiseksi Vihtori Kosolaa, joka ansiokkaasti teki työtä maamme saattamiseksi kansainvälisesti kilpailukykyiseksi.
Lisäksi olen sitä mieltä, että USA:n tulisi julistaa tietyt osat maailmasta terroristisiksi ja pommittaa niitä ydinasein. Tähän kategoriaan kuuluvat mm. Lähi-Itä, Venäjä, Afrikka, Latinalainen Amerikka, Afrikka (toiseen kertaan), Pohjois-Korea ja mahdollisesti tietyt osat Balkanista, sekä ne Yhdysvaltojen osavaltiot jotka äänestivät demokraatteja, kuten Itä- ja Länsirannikko.
Lisäksi tahtoisin todeta, että Suomella menee kohta todella hyvin, jos voimme murskata ammattiyhdistysliikkeet ja muut globaalin markkinakehityksen esteenä olevat sosialisti- ja kommunistijärjestöt.

Otetaan inahdus nykyistä Libertarismia, mutta poistetaan siitä jotain tiettyjä vapauksia ja saadaan natomaanikon fasistinen markkinatotalitarismi. Jeh!

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 6.12.: Outo tähtikonjunktio ennustelee maailmanloppua, uskovat asiantuntijat

(KAANAA) Viime päivien aikana taivaalla nähty outo kirkas valoilmiö, jota asiantuntijat epäilevät joko supernovaksi tai mahdollisesti harvinaiseksi tähtien tai planeettojen...

Close