Kategoriat
Talous

Lehden joulukalenteri 4.12.: Keisari Augustus lupaa isoja veronalennuksia

(BYSANTTI) Koko maailmanlaajuisen verollepanon äskettäin määrännyt Keisari Augustus lupaa, että hallitus aikoo tehdä seuraavien vuosien aikana mittavia veronkevennyksiä kilpailukyvyn kehittämiseksi ja ostovoiman ylläpitämiseksi. Augustus muistutti kuitenkin, että veroleikkausten edellytyksenä on maltillinen palkkapolitiikka.
”Augustuksen mukaan veroja voidaan leikata jopa useilla miljoonilla sekeleillä kolmen seuraavan vuoden aikana, mikäli puuseppien ja oliivinkasvattajien ammattijärjestöt sitoutuvat pitkään tuporatkaisuun, jossa korotusprosentti ei ylitä 1,7:ää”, selvitti Syyrian maaherra Kyrenius.
Kyreniuksen mukaan valtakunnan on pysyttävä mukana kiihtyvässä kansainvälisessä kilpailussa, ja siksi veronalennukset ovat välttämättömiä. Eräät kansalaisryhmät ovat tuoreeltaan kritisoineet keisarin ratkaisua sillä perustein, että se nakertaa välimerellisen hyvinvointivaltion perusteita.
”Tässä saattaa pian käydä niin, että terveydenhuoltoa on leikattava niin, että ihmisten on synnytettävä jopa tallissa” varoitti puuseppäliiton Nasaretin paikallisosaston edustaja Joosef.
Kyreniuksen mukaan on luultavaa, että veronkevennykset kohdistetaan suurituloisiin. ”Meidän on varmistettava, ettei tuottavin väestönosa karkaa ulkomaille leveämmän leivän perässä. Itäisillä mailla on kuulemma kultaa, pyhää savua ja mirhamia vaikka muille jakaa”, hän kertoi.

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 3.12.: Aasikulkue ruuhkautti liikenteen

(KANKAANPÄÄ) Aasilla matkustanut ulkomaalainen pariskunta aiheutti liikenneruuhkan Kankaanpäässä perjantaina. Pahimpaan ruuhka-aikaan kyläpahasen keskustaan ilmestynyt aasi ja sitä matkavälineenään käyttänyt pariskunta...

Close