Kategoriat
Ulkomaat

Lehden joulukalenteri 19.12.: Herodes kiistää tyranniasyytökset

(SYRAKUUSA) Juudean hallitsija ja juutalaisten vasallikuningas Herodes kiistää jyrkästi häneen julkisuudessa kohdistetut diktaattorisyytökset ja uhkaa nostaa kunnianloukkaussyytteen, ellei maininnan tehnyt Murjaanien Kuningas vedä sanojaan takaisin.
Kohu alkoi alkukuusta, kun Murjaanien Kuningas syytti maassaan vierailulla ollutta Herodesta paikallisen iltapäivälehden haastattelussa hirmuvaltiaaksi, joka ei kuuntele ollenkaan kansaansa.
”Minä tykkään että sinä olet yksi styränki”, sivalsi Kuningas tuolloin Herodeksen hallintomenettelyjä.
Herodeksen mukaan syytöksissä ei ole mitään perää, vaan että Murjaanien Kuninkaan puheet ovat pelkkää pahantahtoista panettelua.
”Ja vitut olen. Minä olen kuningas Herodes, joka kannan minun kultaista kruunuani minun esi-isäini jälkeen ja diipadaapa. Hoo, miksi sinä olet noin afroamerikkalainen?”, totesi Herodes korrektisti Ylen Lauantaiseura-ohjelman haastattelussa.
Herodeksen asianajajan Seppo Miekka-Mun-Tuppeen mukaan Herodes vaatii Murjaanien Kuninkaalta julkista anteeksipyyntöä, ja muhkeat vahingonkorvaukset.
”Pitää sinun lankeeman polvilles ja rukoileman minua!” julisti Herodes divaaniltaan.

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 17.12.: Kohu-Joulupukin avioliitto kriisissä

(SODANKYLÄ) Konkurssiin ajautuneen kohuliikemiehen Joulupukin avioliitto on vakavassa kriisissä, kertovat seurapiirilähteet. Pukin pitkäaikainen elämänkumppani Joulumuori on tiettävästi muuttanut pois parin...

Close