Kategoriat
Seksivau

Lehden joulukalenteri 17.12.: Kohu-Joulupukin avioliitto kriisissä

(SODANKYLÄ) Konkurssiin ajautuneen kohuliikemiehen Joulupukin avioliitto on vakavassa kriisissä, kertovat seurapiirilähteet. Pukin pitkäaikainen elämänkumppani Joulumuori on tiettävästi muuttanut pois parin yhteisestä asunnosta, ja Joulupukki itse on bongattu yökerhoista vieraiden naisten seurasta.
Pukin käsipuolessa on Lehden tietojen mukaan nähty ainakin Marika Fingerroos, Martina Aitolehti, Joku Halpa Mediahuora, Vesa Keskinen ja muutamia muita lööppijulkisuuden tarpeessa olevia.
Pariskunta ei ole suostunut kommentoimaan juoruja. Mahdollisen eron sattuessa omaisuus jäisi suureksi osaksi pukille, sillä parilla on tiettävästi voimassa avioehto. Tosin vielä on epäselvää, joutuvatko luksusautot ja -huvilat vasaran alle konkurssin takia. Pukin varat julistettiin perjantaina hukkaamiskieltoon, ja pakkohuutokauppaa valmistellaan Korvatunturin mittavien velkojen lyhentämiseksi.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehden joulukalenteri 17.12.: Kohu-Joulupukin avioliitto kriisissä”

Pitääkös pukin pelastamiseksi järjestää koko kansaa yhdistävä keräys, niinkuin Nykäsen Matille aikoinaan. Kansallisaarteita molemmat.

Read previous post:
Uusi lama jo ovella, ennustaa Kauppalehden autopalsta

(KRUUNUHAKA) Uusi lamakausi kolkuttelee jo Suomen ovilla, ennustaa Kauppalehden ajoneuvojen myyntipalstaan perustuva talousindeksi ÖKY. Kyseisellä palstalla on jo kahdesti viikon...

Close