Kategoriat
Ulkomaat

Lehden joulukalenteri 14.12.: Hotellihuoneiden kysyntä ylittänyt kaikki odotukset Betlehemissä

(TAAVETIN KAUPUNKI) Hotellihuoneiden valtaisa kysyntä joulunalusaikaan on yllättänyt tyystin Lähi-idän majoitusalan yrittäjät, kertoo tuore Hotelli- ja ravintola-alan keskusliiton selvitys. Monin paikoin kaikki huoneet ovat varattuja pitkälle pyhien ylitse, ja mattimyöhäisille joudutaan tarjoamaan ei-oota.
”Hotellien täyttöaste joulun tienoilla on oikeastaan kaikkialla täysi sata. Enää ei ole sijaa majatalossa”, kommentoi Betlehemin Hiltonin isäntä Basil Fawlty.
Tilanne on hotellinomistajien kannalta ihanteellinen, mutta pettymys paistaa niiden monien kasvoilta, jotka ovat tulleet pitkien matkojen päästä paikalle vain joutuakseen hakemaan kortteeria siltojen alta tai jopa hevostalleista. Fawlty kuitenkin muistuttaa, että varaukset on etenkin sesonkiaikaa silmälläpitäen hyvä tehdä ajoissa, eikä huoneiden loppuminen ole yrittäjän syytä.
”No johan on perkele”, tiivisti tuntonsa Nasaretista saapunut kulkumies Joosef. Sibelius ei kommentoinut asiaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehden joulukalenteri 14.12.: Hotellihuoneiden kysyntä ylittänyt kaikki odotukset Betlehemissä”

Toivottavasti yksikään Kongon mandrilli ei joudu tallista taivasalle.

Read previous post:
Lipponen vastaa nännikohuun

(HELSINKI) Eduskunnan puhemies Paavo Lipposen mukaan keskustelu hänen nänneistään on saanut jo naurettavat mittasuhteet. Nännikohu alkoi itsenäisyyspäivän vastaanotolla presidentinlinnassa puhemiehen...

Close