Kategoriat
Kotimaa

Lipponen vastaa nännikohuun

(HELSINKI) Eduskunnan puhemies Paavo Lipposen mukaan keskustelu hänen nänneistään on saanut jo naurettavat mittasuhteet. Nännikohu alkoi itsenäisyyspäivän vastaanotolla presidentinlinnassa puhemiehen nännien näkyessä selvästi tämän kauluspaidan läpi takin kaula-aukosta. Lipponen arvosteli iltapäivälehdistöä kovin sanoin eilen Lehdelle antamassaan erikoishaastattelussa.
”Ihmisellä on nännit. Joskus ne näkyy paidankin läpi, kyllä tämä pitäisi ymmärtää. En yrittänyt ketään provosoida, aulassa nyt vaan oli kylmä ja tietäähän tämän, kuinka siinä silloin käy. Keltainen lehdistö on kuitenkin jostain syystä toista viikkoa jaksanut kuollutta hevosta lyödä.”
Erityisen kummeksuttavana lipponen piti sitä, että media on jaksanut kohkata hänen nänneistään, muttei ole kiinnittänyt vähäisintäkään huomiota esimerkiksi amiraali Juhani Kaskealan loppuillasta jo sangen selkeästi näkyneeseen erektioon.
”Porilaisten marssin päräyttivät soittokunnan pojat siinä tullessa, ja siitä se alkoi hiljalleen aika selvästi keulimaan Jussilla”, kuvaili Puhemies Lipponen tapahtumain kulkua.
”Vaikka ei sillä, että olisin sen kummempaa huomiota kiinnittänyt. Tai että siinä mitään pahaa olisi”, tähdensi Lipponen.

Read previous post:
Pumpattava Barbara korvaa Jaana Pelkosen Tilt-tv:ssä

(HELSINKI) Tietokone- ja konsolipelien esittelyyn erikoistunut Tilt-ohjelma on saamassa uudeksi juontajakseen pumpattavan Barbaran. Ohjelmaa kauan luotsannut Jaana Pelkonen jättää ohjelman,...

Close