Kategoriat
Ulkomaat

Lehden joulukalenteri 12.12.: Joukkosurma paljastui Lähi-idässä

(BETLEHEM) Lähi-idässä, Betlehemin kaupungissa ja sen liepeillä on paljastunut järkyttävä joukkomurha. Tuntemattomat miehet hyökkäsivät seudulle aamunkoitteessa ja surmasivat kaikki kaksivuotiset ja sitä nuoremmat poikalapset.
Lopuksi ruumiit heitettiin virtaan, kertoi tapauksen tutkimuksia johtava poliisiviranomainen Seppo Kyppä, kiinanmaalta.
”Hyökkääjien henkilöllisyydestä tai heidän motiiveistaan ei ole toistaiseksi tietoa. Lisäksi muutamien silminnäkijälausuntojen mukaan tekijöitä olisi ollut vain yksi”, Kyppä kertoo.
Hänellä oli Kypän mukaan päällään valkoinen paita, oikean olkapään ylitse kulki olkavyö eli jihänki, ja päässään hän piti suoraa lieriön mallista hattua. Aseenaan mies kantoi miekkaa.
”Viikset oli hänellä niinikään, oikein kunnon näävelit”, lisää Kyppä kolikkoja kerjäten.
Koko Lähi-itää järkyttäneen tragedian mystisyyttä lisää se, että tapahtuma-aikaan oli kuultu kauempaa outoa veisuuta, jossa mainittiin keisari Aleksanteri.
”Hän kääntää, kaataa kaikki vihollisen maat, siis kaikki kansamme riemuitkaa, kun olette päässeet vaivoista”, hihkuu myös Kyppä, ja vakuuttaa, ettei tätäkään johtolankaa jätetä tutkimatta.

3 vastausta aiheeseen “Lehden joulukalenteri 12.12.: Joukkosurma paljastui Lähi-idässä”

Väestöpyramidin juureen oli tullut parin vuoden aikana ylimäärä poikia, kun jumalan harjoittama tavanomainen vanhempien koettelu ja siihen liittyvä poikalasten uhraus oli sattumalta sattunut jäämään väliin. Näin tilanne korjattiin, ja tilanne on siis palautunut normaaliksi. Hajaantukaa, ei siellä joessa ole mitään erikoista.

Teon vakavuuden ja harkitun julmuuden vuoksi on syytä tutkia myös supon palestiinan paikallisosaston toimet ja teletunnistetiedot. Nimetön lähde osoittaa kaulaansa, tekee viiltävän liikkeen hermostuneesti kuiskaillen ’virkavalta, virkavalta’.

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 11.12.: Yksi Saarijärven kadonneista lampaista ja paimenista löydetty

(SAARIJÄRVI) Myöhään torstaina Saarijärvellä kadonneesta lammaslaumasta sekä sitä vahtineista paimenista on löydetty molemmista yksi, kertoivat poliisin edustajat lauantaina. Lammaskaritsa löytyi...

Close