Kategoriat
Kotimaa

Lehden joulukalenteri 11.12.: Yksi Saarijärven kadonneista lampaista ja paimenista löydetty

(SAARIJÄRVI) Myöhään torstaina Saarijärvellä kadonneesta lammaslaumasta sekä sitä vahtineista paimenista on löydetty molemmista yksi, kertoivat poliisin edustajat lauantaina. Lammaskaritsa löytyi harhailemasta parinkymmenen kilometrin päästä laitumelta, paimen puolestaan ilmoittautui omaehtoisesti paikallisilla kinkereillä.
Karitsa oli löydettäessä hyvin heikossa kunnossa, eikä poliisikonstaapeli Seppo Murjaanien-Kuninkaan mukaan ole ollenkaan varmaa, jääkö se henkiin.
”Ihan kuin se olisi ottanut koko maailman synnit kannettavakseen”, luonnehti Murjaanien-Kuningas määkijän olotilaa.
Paimen sitävastoin oli emäntä Maria Vanhurskaan perheen talossa pidetyille kinkereille pelmahtaessaan täysissä ruumiinvoimissa. Henkisesti hän oli kuitenkin hyvin sekaisin, uskoo poliisi.
”Teille on tänä päivänä syntynyt vapahtaja, joka on Kristus, herra, Daavidin kaupungissa! Niin se huuteli ja puhui muutenkin sekavia. Rautoihin löimmä”, kommentoi Murjaanien-Kuningas polviasennosta.
Mutta kuuleman mukaan Maria kätki kaikki nämä sanat, ja tutkisteli niitä sydämessänsä.

Read previous post:
Jonna Tervomaa lupaa jättää nännit ensi vuonna kotiin

Rubbermaid Products (PAKASLAHTI) Kovan kohun itsenäisyyspäivän vastaanotolla paljastavan pukunsa takia aiheuttanut laulajatar Jonna Tervomaa lupaa käyttäytyä ensi vuoden juhlallisuuksissa asiallisemmin,...

Close