Kategoriat
Seksivau

Jonna Tervomaa lupaa jättää nännit ensi vuonna kotiin

Extendable-Scrubber-04Creative Commons License Rubbermaid Products
(PAKASLAHTI) Kovan kohun itsenäisyyspäivän vastaanotolla paljastavan pukunsa takia aiheuttanut laulajatar Jonna Tervomaa lupaa käyttäytyä ensi vuoden juhlallisuuksissa asiallisemmin, jos hänet paikalle vielä kutsutaan.
Tervomaa sanoo Lehdelle antamassaan lausunnossa, että ensi kerralla ”hän jättää nännit kotiin”.
”Oikeastaan niin oli tarkoitus tehdä tälläkin kertaa, kun havaitsin pukua sovitellessa, että tästä taitaa nyt tulla sanomista. Mutta juhlakiireessä se sitten unohtui, ja huomasin vasta siinä jonossa seistessä, että nännit olivat kuitenkin mukana. Sitten oli jo liian myöhäistä”, hän toteaa.
Tervomaan asu aiheutti monille juhlan iäkkäämmille miesosanottajille tukevaa hengenahdistusta. Lisäksi iltapäivälehtien valokuvaajilla kerrotaan olleen pahoja ongelmia.
”Puuh puuh puuh”, huohotti eräskin heistä objektiivi ojossa.