Kategoriat
Kotimaa

Lehden joulukalenteri 10.12.: Lammaslauma kateissa Saarijärvellä

(SAARIJÄRVI) Yli kolmekymmenpäinen lammaslauma on edelleen teillä tietymättömillä Saarijärvellä. Lauma katosi myöhään torstaina sitä vartioineiden paimenten häivyttyä mitään ilmoittamatta omilla teilleen.
Poliisi tutkii tapausta eläimen heitteillejättönä ja virkavelvollisuuden rikkomisena.
”Kunta oli palkannut nämä orienttilaismiehet vahtimaan laumaa, etteivät nykyään joka puolella vaanivat sudet söisi niitä suuhunsa. Vaan mitä hullua; jengi otti ja lähti livohkaan”, selvitti paikallinen nimismies Seppo Mänkki.
Mänkki kertoo joidenkin kyläläisten nähneen katoamisyönä taivaalla outoja valoja sekä useita outoja valkopukuisia henkilöitä mölyämässä niityllä, jossa paimenet ja lauma viimeksi nähtiin. Useiden silminnäkijöiden mielestä tapahtumilla saattaa olla yhteys. Mänkkiä tarina ei kuitenkaan vakuuta.
”Täähän on ihan niinkuin jostain joulusadusta, tiedättekö”, Mänkki kuittaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Lehden joulukalenteri 10.12.: Lammaslauma kateissa Saarijärvellä”

Ne olivat valepukuisia Kongon mandrilleja, jotka olivat hakeutuneet turvaan kun olivat kuulleet että joku haluaisi heidän maaosaansa nuketettavan pariinkin kertaan. Tältä erää vaara on ohi, ja jalot mandrillit ovat palanneet kotiinsa.

Read previous post:
"Kutsuvieraat" sotkivat itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia

(HELSINKI) Poliisin itsenäisyyspäivän juhlia varten kiristämät turvatoimet tulivat todella tarpeeseen eilisiltana. Aiempien vuosien pohjalta levottomuuksia osattiin odottaa, kun "kutsuvieraiksi" itseään...

Close