Kategoriat
Yleisönosasto

En juhli

Tänä vuonna en juhli syntymäpäivääni (25.12). Ottaen huomioon vaikka pelkästään sen seikan, että viisi miljoonaa lasta kuolee vuosittain nälkään olisi mielestäni täysin sopimatonta viettää suuria juhlia. Tämän sijaan aion käyttää edes yhden illan vuodessa pohtien sitä, miten voisin osaltani muuttaa maailmaa. Toivon, että ne, jotka perinteisiä syntymäpäiväjuhliani ovat ehtineet jo odottaa, tekisivät samoin.
Ehkä ensi vuonna on jo hieman paremmin.
terveisin,
Jeesus Nasaretilainen

4 vastausta aiheeseen “En juhli”

Olen saanut kylällä pahoja katseita ja vittuiluja kännisiltä, koska poikani Jeesus on perunut joulun.
Haluan vain tähdentää sitä, etten minä ole siittänyt tai kasvattanut tuota hunsvottia. Ei oo mun vastuulla jos kolli leikkii marttyyria.

Joosef: Maria on tunnustanut, joten turha sinun on venkoilla. Melkein 2000 vuoden korot elatusmaksuista on paljon rahaa, mutta kaiva rahat taskusta kuin mies. Kun olet laiminlyönyt kasvatuksen, on seurauksena ollut miljoonia kuolleita poikasi hourailujen tuotoksena. Arabian niemimaalla on Muhammed-niminen tyyppi aiheuttanut samanlaista hässäkkää, taitaa hänkin olla sinun tekosiasi. Olis varmaan syytä mennä steriloitavaksi ihmiskunnan yleisen edun takia.

Koska on ilmennyt väärinkäsityksiä, niiden välttämiseksi jatkossa ilmoitan, että edellä kirjoittanut nimimerkki ”Joosef, isä” en ole minä, eikä minulla ole mitään yhteyksiä Jeesukseen eikä tähän isä-Joosefiin.
Ellette sitten katso tarvitsevanne hautapaikkaa lähiaikoina. Niitä olisi kaupan!
Arimatialaisen haudat
— viihtyisä ja tilava viimeinen leposija edullisesti meiltä!

Paljonko hautapaikka maksaa 3 vuorokauden ajaksi tuossa kevään korvilla?

Read previous post:
Kuntaliitto esittää työttömyyden ratkaisuksi töitä

(TURENKI) Kuntaliitto esittää, että Suomea vaivaava työttömyys voitaisiin ratkaista antamalla työttömille töitä. Mullistavan ajatuksen isä, suunnittelujohtaja Reijo Vuorento, pitää ajatustaan...

Close