Kategoriat
Kotimaa

Valuutanvaihtopisteen kaatanut mies kiinni

(HELSINKI) Valuutanvaihtoa harjoittavan Forex-yhtiön myyntipistettä eilen vandalisoinut mieshenkilö on saatu kiinni, ilmoitti Helsingin poliisi lauantaina. Mies tavoitettiin suurehkosta seurueesta Kasvitieteellisen puutarhan liepeiltä. Joukossa oli nautittu alkoholia, ja mukana oli nk. poliisin vanhoja tuttuja.
Mies ei tehnyt pidätettäessä vastarintaa, joskin poliisin mukaan eräs seurueeseen kuulunut henkilö kävi viranomaisten kimppuun.
”Kyseinen kiivasluontoinen mieshenkilö silpaisi keittiöveitsellä Pekan (konstaapeli) korvan halki, jonka jälkeen annoimme miehelle kevyesti pamppua”, selvitti komisario Seppo Kaifas .
Forexin kojun kaatanut mies on nyt poliisin huostassa, sen sijaan viranomaisen kimppuun käynyt on vapautettu. Tämän kerrottiin kuulusteluissa kieltäneen kolmasti tekonsa.

3 vastausta aiheeseen “Valuutanvaihtopisteen kaatanut mies kiinni”

Lehti uutisoi
Lehti on taas uutisoinut harvinaisen terävästi. Eilen kerrottiin miehen kaataneen Forexin kojun Helsingissä, tänään valuutanvaihtopisteen kaatanut mies saatiin kiinni. Ja, noloa, vasta tänään Mikko ymmärsi vitsin. Iskipähän sitten sitäkin tehokkaammin….

Valitettavasti EU-direktiivi kieltää ristiinnaulitsemisen talvella kun naulat ehtivät jäähtyä liikaa ulkona. Hartwall-areena olisi hyvä sisätila, mutta suunnittelija ei ole antanut lupaa kumpareen tekemistä ja ristin pystyttämistä varten, joten tuomion täytäntöönpano siirtyy väkisin kesäksi. On odotettavissa että syytetty karkaa poliisilta viimeistään kolmantena päivänä.

Aika useesti täällä näitä Jeesus/Jumala juttuja, mut ei se m,itään, nää on hassuja :DD

Read previous post:
Mies kaatoi Forexin kojun Helsingissä

(HELSINKI) Tuntematon mieshenkilö kävi perjantaina aamupäivällä valuutanvaihtoa harjoittavan Forex-yhtiön myyntipisteen kimppuun Helsingissä. Väkivaltaisesti käyttäytynyt mies hyökkäsi toistaiseksi tuntemattomasta syystä kojun...

Close