Kategoriat
Kotimaa

Mies kaatoi Forexin kojun Helsingissä

(HELSINKI) Tuntematon mieshenkilö kävi perjantaina aamupäivällä valuutanvaihtoa harjoittavan Forex-yhtiön myyntipisteen kimppuun Helsingissä. Väkivaltaisesti käyttäytynyt mies hyökkäsi toistaiseksi tuntemattomasta syystä kojun kimppuun äänekkäästi huutaen ja ajoi sekä myyjät että ostajat ulos. Tämän jälkeen hän kaatoi kojun nurin.
Poistuessaan paikalta miehen kerrottiin myös ahdistelleen puluja.
Poliisin mukaan häirikkö oli noin kolmikymppinen normaalipituinen ja -vartaloinen mies, jolla oli pitkät hiukset ja vaaleahko kaapumainen asu. Viranomaiset etsivät myös miehen mukana ollutta noin 12-henkistä seuruetta, joka seurasi tapahtumia sivummalta.
”Semmoisia partajeesuksia koko sakki”, kuvaili poliisikomisarjus Seppo Kaifas.

2 vastausta aiheeseen “Mies kaatoi Forexin kojun Helsingissä”

Selvästi turvapaikanhakijoita. Tulivatko kävellen veden yli Virosta? Pikakäännytys olisi paikallaan ennenkuin rupeavat villitsemään kansaa.

Lehti uutisoi
Lehti on taas uutisoinut harvinaisen terävästi. Eilen kerrottiin miehen kaataneen Forexin kojun Helsingissä, tänään valuutanvaihtopisteen kaatanut mies saatiin kiinni. Ja, noloa, vasta tänään Mikko ymmärsi vitsin. Iskipähän sitten sitäkin tehokkaammin….

Read previous post:
Katolinen vaimo ei raskaana

(ROOMA) Roomassa asuva 26 vuotias seitsemän lapsen katolinen äiti Maria Bisarro ei ole raskaana. Asiaa alettiin epäillä toissapäivänä Bisarron kuukautisten...

Close