Kategoriat
Ulkomaat

Katolinen vaimo ei raskaana

(ROOMA) Roomassa asuva 26 vuotias seitsemän lapsen katolinen äiti Maria Bisarro ei ole raskaana. Asiaa alettiin epäillä toissapäivänä Bisarron kuukautisten alettua. Katolinen kirkko tiedotti asiasta kuitenkin vasta varhain tänä aamuna.
”Asiaan haluttiin ehdoton varmuus ennen sen julkistamista. Nyt se [varmuus] on saatu ja valitettavasti joudumme toteamaan, että Maria Bisarro ei ole lainkaan raskaana. Ei millään tasolla, eikä missään määrin”, kertoi ankaralla äänellä korkealta paikalta Vatikaanin tiedottaja Semafor Torquemada.
Kuukautisten alkaminen tarkoittaa, että Bisarron seuraavan lapsen syntymä saattaa lykkäytyä useilla viikoilla. Paavin odotetaan puhuvan asian tiimoilta järkyttyneille Roomalaisille vielä tämän päivän aikana. Bisarrolle ja tämän aviomiehelle Reinolle tapauksen arvellaan yleisesti tietävän ainakin kuuttatuhatta lisävuotta kiirastulessa. Jumala ei Lehden toistuvista yhteydenotoista huolimatta halunnut kommentoida tapausta.

2 vastausta aiheeseen “Katolinen vaimo ei raskaana”

”ei oo tässä kerenny”…. ollu noita firman pikkujouluja

Read previous post:
EU:n ensimmäinen henkilöjäsen kannattaa kovaa puolustusydintä

(HAUHO) Eilen EU:n ensimmäiseksi henkilöjäseneksi hyväksytty hauholainen yrittäjä Sulevi Kuolematon otti välittömästi kantaa ajankohtaiseen kysymykseen EU:n kovan puolustusytimen tarpeesta. Kuolemattoman...

Close