Kategoriat
Kotimaa

EU:n ensimmäinen henkilöjäsen kannattaa kovaa puolustusydintä

(HAUHO) Eilen EU:n ensimmäiseksi henkilöjäseneksi hyväksytty hauholainen yrittäjä Sulevi Kuolematon otti välittömästi kantaa ajankohtaiseen kysymykseen EU:n kovan puolustusytimen tarpeesta. Kuolemattoman mukaan on erityisesti EU:n pienempien jäsenten etujen mukaista, että yhteisön puolustus on mahdollisimman yhtenäinen.
”Minullekin naapuri vittuilee ihan koko ajan aidan ylitte. Vetelisin korville, kyllä sen verran kuumottaa, mutta se on saatana kolmatta metriä pitkä ja vanha keihäänheittäjä”, perusteli Kuolematon, itse 172 senttiä, kiinteän ytimen tarvetta Lehden haastattelijalle juovuksissa.
”Kyllä saatana huutelu loppuu, kun tulee palkatut erikoisjoukot aidasta läpi, polttaa talon ja lopettaa mopsin niskalaukauksella.”

”Talous on kunnossa”

Julkisuudessa on jo ehditty esittää väitteitä, joiden mukaan Kuolematon ei kykenisi selviytymään pelkällä työttömyyseläkkeellä vuotuisesta 600 miljoonan euron henkilöjäsenmaksusta. Yrittäjä itse kuitenkin viittaa väitteille kintaalla.
”Totta munassa selviän”, selvitti tinneristä tolkkunsa menettänyt Kuolematon puhelinpylväälle.
Maanpuolustuskorkeakoulun suurten joukkojen tappamisen laitoksen johtaja Keisari Napoleon Ensimmäisen mukaan kova jäsenmaksu saattaa tulevaisuudessa hidastaa henkilöjäsenten liittymistä unioniin. Monia yksityisiä ihmisiä saattaa myös huolestuttaa jäsenyyden tuomat muut velvoitteet.
”Kyllä se on selvä, että kehen tahansa henkilöjäseneenkin saatetaan joutua sijoittamaan kansainvälisen kriisinhallinnan joukkoja, kenties myös koulutuspaikkoja, mikäli kova puolustusydin syntyy. Silti arvelen, että parin vuoden sisällä henkilöjäseniksi liittyvät ainakin Ketos-Juha, Sarppa, Lehikoinen, sekä Islanti”, Napoleon Ensimmäinen houraili muovipussi toisessa, liimatuubi toisessa kädessä vielä poliisin selviämisputkassakin.

Read previous post:
Sähkeet maanantaille

Palestiinalaisille lukutaitoinen johtaja? - Palestiinalaiset etsivät uutta presidenttiään luku- ja kirjoitustaitoisten kansalaistensa joukosta. Hallinnossa uskotaan, että kyseiset taidot saattaisivat edistää...

Close