Kategoriat
Sähkeet

Sähkeet maanantaille

Palestiinalaisille lukutaitoinen johtaja? – Palestiinalaiset etsivät uutta presidenttiään luku- ja kirjoitustaitoisten kansalaistensa joukosta. Hallinnossa uskotaan, että kyseiset taidot saattaisivat edistää Lähi-idän rauhanprosessia huomattavasti. Lehden lähteiden mukaan tiedossa on viisi mitat täyttävää kandidaattia, kun lähes kaikki kansalaiset on läpikäyty.
Lukiolainen valehteli menestyksellä – Karijokinen lukiolainen Tero Poro valehteli aamupäivällä luokkatovereilleen tietävänsä mikä ja missä henkilöautossa on syyläri. Asia nousi esille sattumalta. Sinisen VW Golfin takapenkillä istunut Poro onnistui vakuuttamaan asiassa kaikki muut paitsi etupenkin Karin. Poron onneksi Kari ei toistaiseksi ole muistanut palata asiaan uudelleen. Lehden saamien tietojen mukaan Kari on syylärikysymyksen jälkeen ajatellut rinnakkaisluokan Marjatan rintoja keskeytyksettä.
Kasvua 0,5 prosenttia – Tilastokeskuksen mukaan on kasvanut 0,5 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Etenkin puolivalmisteet, vahva euro ja Euroopan hitaasti rohkaistuvat sisämarkkinat. Konepajateollisuudessa puolestaan. Öljyn hinta on edelleen. Aiheesta lisää.

Yksi vastaus aiheeseen “Sähkeet maanantaille”

Nyt on talousuutiset tasolla josta Kuppalehden ja Maikkarin pellet voisivat ottaa mallia. Saataisiin television talousuutisiinkin edes vähän selvyyttä.

Read previous post:
Hallitus kieltää Häkkis-uutisoinnin ja jääkiekkomaajoukkueesta kirjoittamisen

(ROVANIEMI) Suomalaiset tiedotusvälineet eivät tästä päivästä alkaen enää saa kirjoittaa tai kertoa Mika Häkkisen mahdollisesta paluusta formularadoille. Suomen hallitus päätti...

Close