Kategoriat
Urheilu

Hallitus kieltää Häkkis-uutisoinnin ja jääkiekkomaajoukkueesta kirjoittamisen

(ROVANIEMI) Suomalaiset tiedotusvälineet eivät tästä päivästä alkaen enää saa kirjoittaa tai kertoa Mika Häkkisen mahdollisesta paluusta formularadoille. Suomen hallitus päätti asiasta ylimääräisessä hätäkokouksessaan viikonloppuna.
”MTV3 on alittanut riman monta kertaa historiansa aikana, mutta nyt meni överiksi. Koko kesä ja syksy jauhettiin paskaa Häkkisen paluusta ja pyöriteltiin asiaa ees taas. Sunnuntaina nähty Motor Forum ja ’Häkkisen erikoishaastattelu’, oli viimeinen pisara. Hallituksen selvityksen mukaan mukaan viimeinenkin rasvanahkainen suomalaisduunari on ajat sitten menettänyt kiinnostuksena Mika Häkkistä kohtaan, joten Häkkis-uutisointi kielletään turhana”, tonttulakkiin sonnustautunut pääministeri Matti Vanhanen sanoo Kalliomäen [valtiovarainministeri Antti] polvella istuen.
Myöskään Suomen jääkiekkomaajoukkueen tilasta, kiekkoilun ”isosta kuvasta”, päävalmentaja Erkka Westerlundin asemasta tai Raimo Summasen eroon johtaneesta kabinettipelistä ei saa kirjoittaa ennen Torinon olympialaisten päättymistä vuonna 2006. Erikseen ja lopullisesti kiellettiin Kalervo Kummolan kuvan näyttäminen kaikissa medioissa.

2 vastausta aiheeseen “Hallitus kieltää Häkkis-uutisoinnin ja jääkiekkomaajoukkueesta kirjoittamisen”

Mutta Kongon mandrilleista tiedottamista ei muistettu kieltää 🙁

Tätä on odotettu jo kauan. Toivottavasti Supo (tai Suopo tai Valpo, kunhan vaan joku) lähettää kohta ”ammattimiehet” Nico Rosbergin ja ja Jari Kurrin perään, niin Suomen hallituksenkin voidaan katsoa noudattavan humaania ihmisoikeuspolitiikkaa.
Ei tätä kestä saatanakaan…

Read previous post:
Brunila vaatii kommunistista järjestelmää Suomeen

(LIEVESTUORE) Valtiovarainministeriön johtajan Anne Brunilan mielestä Suomen yhteiskuntajärjestys tulisi pikimmiten muuttaa kommunistiseksi. Brunilan mukaan tämä on ainoa keino, jolla Suomi...

Close