Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Sää Talous Ulkomaat Urheilu

Aatos Erkko puhui

(SANOMA WSOY) Suomen rikkain ihminen, ministeri Aatos Erkko puhui viikonloppuna. Kustannusyhtiö Sanoma Osakeyhtiön omistaja lausui useita sanoja, joissa hän otti voimakkaasti kantaa laajoihin ja tärkeisiin yhteiskunnallisiin asioihin. ”Suomen ulkopolitiikka, pääministeri Vanhanen, Suomen ja Ruotsin suhde”, Erkko sanoi omistamansa Nelosen haastattelussa.
Erkon tiedetään maininneen myös sellaiset sanat kuin ”kalvinismi”, ”Suomen ja Ruotsin suhde”, sekä ”vallanjako”.
Kaikki suomalaiset tiedotusvälineet noteerasivat Erkon puheen. Lehden saamien tietojen mukaan mahtimies puhuu seuraavan kerran jouluaattona ja tapaninpäivänä lähisuvulleen. Julkisesti Erkon puhetta kuullaan aikaisintaan sitten kun Suomi liittyy puolustusliitto Natoon.

2 vastausta aiheeseen “Aatos Erkko puhui”

Read previous post:
Valuutanvaihtopisteen kaatanut mies kiinni

(HELSINKI) Valuutanvaihtoa harjoittavan Forex-yhtiön myyntipistettä eilen vandalisoinut mieshenkilö on saatu kiinni, ilmoitti Helsingin poliisi lauantaina. Mies tavoitettiin suurehkosta seurueesta Kasvitieteellisen...

Close