Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä Yhdysvaltain presidentinvaaleista

Bushista uudelleen presidentti — Republikaanien presidenttiehdokas George W Bush on valittu toiseksi kaudeksi Yhdysvaltain presidentiksi. Tulos varmistui niin sanottujen vaa’ankieliosavaltioiden Floridan ja Ohion ääntenlaskennan valmistuttua. Vaalien toimitsijat olivat erityisen tyytyväisiä siihen, ettei vuoden 2000 kaltaisia sekaannuksia syntynyt.
Ääntenlaskennassa epäselvyyksiä, uudelleenlaskenta välttämätön — Yhdysvaltain uuden presidentin nimi on joistakin tiedoista poiketen edelleen arvoitus. Tämä varmistui, kun niin sanotuissa vaa’ankieliosavaltioissa Floridassa ja Ohiossa ääntenlaskennassa huomattiin vakavia virheitä. Tarkistuslaskenta pyritään saamaan mahdollismman nopeasti valmiiksi, jottei tilanne venyisi vuoden 2000 vaalien tavoin.
Kerrystä uusi presidentti — Demokraattien presidenttiehdokas John Kerry on valittu Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi. Tulos varmistui niin sanottujen vaa’ankieliosavaltioiden Floridan ja Ohion ääntenlaskennan valmistuttua. Vaalien toimitsijat olivat erityisen tyytyväisiä siihen, ettei vuoden 2000 kaltaisia sekaannuksia syntynyt.
Ääntenlaskennassa epäselvyyksiä, uudelleenlaskenta välttämätön — Yhdysvaltain uuden presidentin nimi on joistakin tiedoista poiketen edelleen arvoitus. Tämä varmistui, kun niin sanotuissa vaa’ankieliosavaltioissa Floridassa ja Ohiossa ääntenlaskennassa huomattiin vakavia virheitä. Tarkistuslaskenta pyritään saamaan mahdollismman nopeasti valmiiksi, jottei tilanne venyisi vuoden 2000 vaalien tavoin.

Read previous post:
Tarmo Ropposta ei päästetty vaalistudioon

(PASILA) Yle 24 -uutiskanavan politiikan toimituksen päällikkö Tarmo Ropposta ei päästetty yöllä vaalivalvomoon. Silminnäkijöiden mukaan Ropponen saapui Isolle Pajalle hieman...

Close