Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä Yhdysvaltain presidentinvaaleista

Cthulhu voitti Massachusettsin osavaltiossa — Muinainen jumalolento Suuri Cthulhu voitti vaalin ylivoimaisesti Massachusettsin osavaltiossa. Tuloksen selvittyä mustiin kaapuihin pukeutuneet, mädäntyneeltä haavoilta haisseet valitsijamiehet kokoontuivat pimeään messuun ylistämään Suuria Muinaisia. Taivalla nähtiin omituinen väri.
Ylen vaalistudio pettymys — Valveutunut valtiotieteen ylioppilas Taito Rapu af Nöttkött ilmaisi pettymyksensä Ylen vaaliseurantaan. Af Nöttkött vuodatti Yleisradion palautepuhelimeen 17,5 minuutin mittaisen monologin, jossa hän haukkui juontajat, toimittajat, ohjaajan, tuottajat, CBS:n lähetyksen, poliittisesti värittyneen tulkinnan, heteronormatiiviset presuppositiot, weberiläisyyden ja Martti Ahtisaaren saavutukset kansainvälisessä politiikassa presidenttikautensa jälkeen.
Dan Rather nousi lentoon — Läpi vaalilähetyksen korviaan kasvattanut CBS:n uutisankkuri Dan Rather kohosi ulokkeidensa voimin lentoon lähetyksen lopuksi. Lämpöä tehokkaasti haihduttavia korviaan heilutellut toimittajalegenda lenteli ympäri toimitusta hihkuen ”I think I can, I know I can”. Ratheria kannustamassa nähtiin Timotei-hiiri ja viisi laulavaa varista.

Read previous post:
Sähkeitä Yhdysvaltain presidentinvaaleista

Bushista uudelleen presidentti -- Republikaanien presidenttiehdokas George W Bush on valittu toiseksi kaudeksi Yhdysvaltain presidentiksi. Tulos varmistui niin sanottujen vaa'ankieliosavaltioiden...

Close