Kategoriat
Ulkomaat

Tarmo Ropposta ei päästetty vaalistudioon

(PASILA) Yle 24 -uutiskanavan politiikan toimituksen päällikkö Tarmo Ropposta ei päästetty yöllä vaalivalvomoon. Silminnäkijöiden mukaan Ropponen saapui Isolle Pajalle hieman puolen yön jälkeen. Ropponen riisui pikkutakkinsa heti poistuttuaan taksista.
Sisällä lähetystä juontamassa ollut Heikki Ali-Hokka joutui studion ulkopuolella käsirysyyn Ropposen kanssa, joka yritti päästä mukaan lähetykseen väkipakolla. Ohjaaja onnistui piilottamaan voimainmittelyn näyttämällä lähikuvia Dan Ratherin korvista.
Ropponen saatiin poistettua Pasilasta noin aamukahdelta. Siinä vaiheessa toimittajalegendalla oli päällään enää kalsarit ja sääripituiset sukat kannattimineen. ”Ja Matti, miltäs se tilanne näyttää tässä vaiheessa iltaa?” kommentoi Ropponen välikohtausta Lehden hyvin, hyvin väsyneelle toimittajalle.

Read previous post:
Fox: Bush voitti kaikissa osavaltioissa

(MIAMI) Istuva presidentti George W Bush voitti ylivoimaisella äänienemmistöllä keskiviikkoyönä Suomen aikaa käydyn Yhdysvaltain presidentinvaalin, kertoi uutiskanava Fox News hieman...

Close