Kategoriat
Ulkomaat

Presidentti Bush riehui humalassa

(WASHINGTON) Yhdysvaltain istuva presidentti George W Bush riehui humalapäissään baarissa Washingtonissa. 58-vuotias presidentti sai raivokohtauksen, kun hänen vaimonsa Laura Bush keikisteli demokraattien presidenttiehdokas John Kerryn kanssa epäilyttävissä olosuhteissa
Verikokeessa Bushilta löydettiin 3,8 promillea alkoholia verestä ja ensimmäinen Mooseksen kirja. Silminnäköijöiden mukaan presidentti uhkaili ravintolan muita asiakkaita ennakkoiskulla ja taktisilla ydinaseilla ”Hän pisti paikat remonttiin”, kuvaili baarimikko Marlboro-Mies Beerappu. RNC luonnehti Bushin toimintaa ”esimerkiksi kyvystä tehdä nopeita, vaikeita päätöksiä”.

Read previous post:
Sähkeitä Yhdysvaltain presidentinvaaleista

Kerrystä uusi presidentti -- Demokraattien presidenttiehdokas John Kerry on valittu Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi. Tulos varmistui niin sanottujen vaa'ankieliosavaltioiden Floridan ja...

Close