Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä Yhdysvaltain presidentinvaaleista

Kerrystä uusi presidentti — Demokraattien presidenttiehdokas John Kerry on valittu Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi. Tulos varmistui niin sanottujen vaa’ankieliosavaltioiden Floridan ja Ohion ääntenlaskennan valmistuttua. Vaalien toimitsijat olivat erityisen tyytyväisiä siihen, ettei vuoden 2000 kaltaisia sekaannuksia syntynyt.
Ääntenlaskennassa epäselvyyksiä, uudelleenlaskenta välttämätön — Yhdysvaltain uuden presidentin nimi on joistakin tiedoista poiketen edelleen arvoitus. Tämä varmistui, kun niin sanotuissa vaa’ankieliosavaltioissa Floridassa ja Ohiossa ääntenlaskennassa huomattiin vakavia virheitä. Tarkistuslaskenta pyritään saamaan mahdollismman nopeasti valmiiksi, jottei tilanne venyisi vuoden 2000 vaalien tavoin.
Bushista uudelleen presidentti — Republikaanien presidenttiehdokas George W Bush on valittu toiseksi kaudeksi Yhdysvaltain presidentiksi. Tulos varmistui niin sanottujen vaa’ankieliosavaltioiden Floridan ja Ohion ääntenlaskennan valmistuttua. Vaalien toimitsijat olivat erityisen tyytyväisiä siihen, ettei vuoden 2000 kaltaisia sekaannuksia syntynyt.
Ääntenlaskennassa epäselvyyksiä, uudelleenlaskenta välttämätön — Yhdysvaltain uuden presidentin nimi on joistakin tiedoista poiketen edelleen arvoitus. Tämä varmistui, kun niin sanotuissa vaa’ankieliosavaltioissa Floridassa ja Ohiossa ääntenlaskennassa huomattiin vakavia virheitä. Tarkistuslaskenta pyritään saamaan mahdollismman nopeasti valmiiksi, jottei tilanne venyisi vuoden 2000 vaalien tavoin.

Read previous post:
Sähkeitä Yhdysvaltain presidentinvaaleista

Naderista uusi presidentti -- Liittoutumaton presidenttiehdokas Ralph Nader on valittu Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi. Tulos varmistui niin sanottujen vaa'ankieliosavaltioiden Floridan ja...

Close