Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä Yhdysvaltain presidentinvaaleista

Vaalilla suuri vaikutus presidentin valintaan — Suomalaiset asiantuntijat ovat liki yksimielisiä siitä, että Yhdysvaltain presidentinvaalien tuloksella tulee olemaan melkoinen vaikutus siihen, kenet valitaan seuraavaksi presidentiksi. ”Tässä vaiheessa voidaan jo melko varmasti sanoa, että vaalien tuloksella tulee olemaan melkoinen vaikutus siihen, kenet valitaan seuraavaksi presidentiksi”, sanoi Yleisradion analyytikko Reijo Lindroos.
Nixon vahvoilla — Yhdysvaltain 36. presidentti Richard Nixon on uusimpien ennusteiden mukaan vahvoilla ainakin kahdessa kolmesta vaa’ankieliosavaltiossa. Edesmenneen presidentin ruumis animoitiin viime vuonna. Mainoslauseenaan nixoniitit ovat pitäneet presidentin leppoisaa sutkausta ”I am not a crook”.
Uusi osavaltio löytyi — Poliittiset analyytikot ovat hämmästelleet Yhdysvalloissa uuden osavaltion löytymistä. Mystinen R’Lyethin osavaltio jossain Tyynellä Valtamerellä on heilauttamassa vaakakuppeja Suuren Cthulhun eduksi. Aiemmin jo Massachusettsin osavaltio päätyi valitsemaan Cthulhun ehdokkaakseen.

Read previous post:
Presidentti Bush riehui humalassa

(WASHINGTON) Yhdysvaltain istuva presidentti George W Bush riehui humalapäissään baarissa Washingtonissa. 58-vuotias presidentti sai raivokohtauksen, kun hänen vaimonsa Laura Bush...

Close