Kategoriat
Muut

Vaalikoneet ennustavat suurvoittoa marginaaliehdokkaille

(VALKEAKOSKI) Kunnallisvaaleja varten käynnistetyt internetin vaalikoneet ennustavat melkoista takaiskua perinteisille puolueille uurnilla. Suurimmiksi voittajiksi ovat nousemassa tähän asti marginaalissa olleet ryhmät.
Esimerkiksi Lehden vaalikoneessa ylivoimaisesti suosituin ehdokas on tähän mennessä ollut muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu. Jos äänestäjät käyttäytyvät vaalipäivinä koneen vinkkien mukaisesti, valitaan Cthulhu kaikkien kuntien valtuustoihin. Lehden vaalikoneeseen on tähän mennessä vastannut noin 4,2 miljardia äänioikeutettua.
Mielipidekyselyiden asiantuntijalaitos Zogby Yhdysvalloista pitää tuloksia hyvin merkittävinä. ”Tutkimustemme mukaan on selvää, että Lehdellä on ylivoimaisesti suurempi vaikutus Suomen kunnallisvaalien äänestyskäyttäytymiseen kuin Fox Newsin. Fox on jättänyt vaalit oikeastaan kokonaan huomiotta”, mainitsi Zogbyn edustaja Josef Slebboeg.
Cthulhu oli ennustuksesta hyvillään. ”Zoaarggh, ghuaarrr! Shaoggootthhhrrggghhhinnn!” hän ilmoitti ennen kirjeenvaihtajamme syömistä.

Read previous post:
Mannerheimin lasten suojeluliitto uskoo, ettei toista miekantuppipäiväkäskyä tule

(HELSINKI/LAUSANNE) Mannerheimin lasten suojeluliiton (MANNE) jokavuotinen syyskeräys onnistui tänä syksynä yli odotusten. "Syyskeräyksemme onnistui yli odotusten", kertoo Mannen tiedottaja, Carl...

Close