Kategoriat
Kotimaa

Myös Kiss etsii uutta verta

(PUNKAHARJU) Yleisradion lisäksi myös pienemmät mediayhtiöt etsivät kilvan uutta verta riveihinsä. Tiistaina monipuolisesta musiikistaan ja taidokkaasti toimitetusta ohjelmistostaan tunnettu radiokanava Kiss FM kertoi kaipaavansa uutta juontajaa edellisen lähdettyä pois henkilökohtaisista syistä, jotka tiedetään henkilökohtaisiksi sen tähden, että ne lukevat lööpeissä.
”Tulevalta suosikkijuontajalta edellytämme vankkaa yleissivistystä, millä tarkoitamme sitä, että osaa lukea iltapäivälehteä jos saa käyttää etusormea apuna. Lisäksi hänen on tunnettava populaarimusiikin kenttä perinpohjin, millä tarkoitamme sitä, että hän tuntee Britney Spearsin ainakin kahden eri kappaleen nimet”, kerrotaan Kissin työnhakuilmoituksessa.
”Ja tottakai juontajan täytyy olla kohdeyleisömme, eli 15-vuotiaiden tyttöjen, mieleen”, huikkaa yhtiön rekrytointipäällikkö Jammu porstuan puolelta.

Read previous post:
Uupuneet Ropponen, Borg ja Pesonen vuoden mittaiselle hermolomalle

(HELSINKI) Ylen vaalistudiosta tutut toimittaja Tarmo Ropponen, dosentti Sami Borg ja professori Pertti Pesonen jäivät sunnuntaisen vaalilähetyksen jälkeen reilun vuoden...

Close