Kategoriat
Kotimaa

Yleisradio, Supo ja Suomen Pankki saavat yhteisen johtajan

SOPIVAA DEMARIYLIOPPILASTA ETSITÄÄN
(HELSINKI) Johtajaongelmista kärsineet Yleisradio, Suojelupoliisi ja Suomen Pankki saavat tulevaisuudessa yhden, yhteisen johtajan. Asiasta tehtiin kaikessa hiljaisuudessa periaatepäätös valtioneuvoston kokouksessa viime viikolla.
Näillä näkymin uusi johtaja aloittaa työssään vuoden 2009 alussa. Hallituksen asettama työryhmä etsii parhaillaan sopivaa henkilöä johtajaksi.
”Ja kun sanon että sopivaa henkilöä, niin tarkoitan että sopivaa demaria. Ylioppilastutkinto hakijalla saisi mielellään olla, mutta se ei todellakaan ole mikään välttämättömyys. Jäsenkirja tässä on kaiken a ja o. Demari on demari on demari”, Lehden haastattelema valtioneuvoston Harmaa Eminenssi selvittää.
Kolmikosta Wessberg-Nevala-Liikanen ei uutta johtajaa valita. Eminenssin mukaan he ovat ”kaikki hyviä demareita, mutta tässä haetaan nyt jotain muuta”.
Lehden saamien tietojen mukaan tällä hetkellä hetkellä vahvin ehdokas on valtiosihteeri Raimo Sailas. Harmaa Eminenssi myöntää, että tosipaikan tullen katseet on – jälleen kerran – käännetty valtiovarainministeriön suuntaan.
”Siellähän kaikki päätökset nykyään tehdään”, Eminenssi perustelee. ”Ja onhan Raimo hyvä ehdokas. Se on demari ja kova jätkä. Se vaara tässä tietysti on, että ensi töikseen Raimo kyllä lakkauttaisi ainakin Yleisradion”, Eminenssi hymyilee.

2 vastausta aiheeseen “Yleisradio, Supo ja Suomen Pankki saavat yhteisen johtajan”

Kongon Mandrillien nousevasta sukupolvesta 48% on peruskoulun yläasteella, ja vuoteen 2009 mennessä monet heistä suorittavat ylioppilastutkinnon. Varmaan yhdelle heistä kelpaa demarien jäsenkirja. Näin saadaan ao. laitoksille riittävän kansainvälinen johtaja.

Kannatan Sailasta. Suomi onkin jo pitkään kaivannut kovan linjan diktaattoria pitämään kansaa otteessaan. Puhujia kyllä riittää, mutta tekijöitä ei tunnu löytyvän mistään. Opiskelijoiden ostovoimaakaan ei pitkään aikaan ole saatu kunnolla tallottua maanrakoon, mitä se nyt pikkuhiljaa on itsekseen laskeskellut. Maa kaipaa jyrkkää itsevaltiasta, antakaamme siis vallan avaimet henkilölle joka osaa niitä käyttää. Sailas, Sailas, näytä meille taivas!

Read previous post:
Myös Kiss etsii uutta verta

(PUNKAHARJU) Yleisradion lisäksi myös pienemmät mediayhtiöt etsivät kilvan uutta verta riveihinsä. Tiistaina monipuolisesta musiikistaan ja taidokkaasti toimitetusta ohjelmistostaan tunnettu radiokanava...

Close